Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«ΒΟΜΒΑ» ΜΠΙΕΛ! Η μεγαλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού!

«ΒΟΜΒΑ» ΜΠΙΕΛ! Η μεγαλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού!
Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 - 22:20

Έτοιμος να ολοκληρώσει τη «βόμβα» με τον Πεπ Μπιέλ είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος κάνει τη μεγαλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού! Ο 25χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός ανήκει στην Κοπεγχάγη και φέτος σε 7 αγώνες στο πρωτάθλημα έχει 6 γκολ και 3 ασίστ. Παίζει στο «10», αλλά και ως δεξί εξτρέμ, αλλά και ως επιθετικός! Πολυεργαλείο με μεγάλη ποιότητα!

Ανήκει στην Κοπεγχάγη από το 2019 και σε σύνολο 128 εμφανίσεων μετράει 32 γκολ και 28 ασίστ. Ο Ολυμπιακός είναι μια ανάσα από την απόκτησή του και με την επικείμενη ολοκλήρωση της μεταγραφής, ενισχύεται σε σημαντικό βαθμό.

Είναι μία μεγάλη μεταγραφή, ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής που ανεβάζει επίπεδο τον Ολυμπιακό και τον δυναμώνει στα χαφ. Σπουδαία μεταγραφή! Μάλιστα, θα δώσει λύσεις άμεσα, μιας και είναι ποδοσφαιριστής που έχει ρυθμό, έχει παιχνίδια στα πόδια του.

Είναι έτοιμος παίκτης και σε ποιότητα, αλλά και σε ρυθμό. Και εφόσον όλα πάνε καλά, θα προσθέσει σούπερ ποιότητα στον Ολυμπιακό και θα δώσει σούπερ λύσεις στον Κάρλος Κορμπεράν.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, κάνει δικό του τον Μπιέλ και προσθέτει μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ του! Μεγάλη κίνηση, μεγάλη μεταγραφή!

*Η φωτογραφία είναι από τον προσωπικό λογαριασμό του Πεπ Μπιέλ στο Instagram.

Διαβάστε επίσης