Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νωρίς πίσω στο σκορ η Ναντ!

Νωρίς πίσω στο σκορ η Ναντ!
Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 - 14:23

Δεν άρχισε καλά το ματς με την Τουλούζ, η Ναντ. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League υποδέχεται την Τουλούζ στην έδρα της, για την τέταρτη αγωνιστική της Ligue 1 και μάλιστα βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ! Από το 15’ κιόλας είναι αναγκασμένη να… κυνηγάει στο ματς, αφού η άμυνά της δείχνει σε κακή κατάσταση.

Ο Αμποκλάλ ήταν εκείνος, ο οποίος με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου στο ματς, νίκησε τον Λαφόν, σουτάροντας με δύναμη στη δεξιά γωνία της εστίας του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Η Τουλούζ είχε απειλήσει και νωρίτερα, με τον Παλουά να καθαρίζει την τελευταία στιγμή μια επικίνδυνη κάθετη, η οποία θα έβγαζε τους επιθετικούς των φιλοξενούμενων σε τετ-α-τετ. Ενώ αμέσως μετά, στο 17’, ο ίδιος παίκτης έκανε παραλίγο τραγικό λάθος! Γύρισε την μπάλα στον Λαφόν, αλλά με… άτσαλο τρόπο και ψηλά. Αναγκάζοντας τον τερματοφύλακά του, ο οποίος έκανε βήματα προς τα πίσω, να πετάξει την μπάλα κόρνερ, με το κεφάλι και να σώσει ένα… βέβαιο 2-0!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης