Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο Ολυμπιακός θα κάνει μίνιμουμ τρεις μεταγραφές

Ο Ολυμπιακός θα κάνει μίνιμουμ τρεις μεταγραφές
Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 - 13:38

Ο Ολυμπιακός δεν κάθεται με… σταυρωμένα χέρια. Προχωρά με τη μεταγραφική του ενίσχυση. Και οι θέσεις στις οποίες θέλει να ενισχυθεί είναι σαφείς και ξεκάθαρες. Τουλάχιστον τρεις μεταγραφές θα κάνει ο Ολυμπιακός, μέχρι να κλείσει το ρόστερ του. Και πάμε να αναλύσουμε που θα ενισχυθεί σίγουρα και που αναμένουμε ίσως κάτι… παραπάνω.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει δεδομένα εξτρέμ. Έναν ακόμη καλό ποδοσφαιριστή για τα άκρα. Πιθανώς και αρκετά νεαρό στην ηλικία. Ταλαντούχο, με περιθώρια εξέλιξης και μεταπωλητική αξία. Αλλά πρωτίστως, έναν ποδοσφαιριστή με τα στοιχεία τα οποία η ομάδα θέλει, για να βοηθηθεί στην επίθεση από τα άκρα. Μία περίπτωση είναι ο Ταβσάν την Ναϊμέγκεν. Ο οποίος είναι στο «κάδρο» και αρέσει.

Ο Θρύλος ψάχνει δεδομένα αριστερό μπακ. Ο Ρέαμπτσιουκ έχει τα θετικά του, έχει τα στοιχεία τα οποία πρέπει να βελτιώσει και γενικά η αριστερή πλευρά χρειάζεται άμεσα υποστήριξη. Ο Λάιντνερ είναι μεγάλο ταλέντο, αλλά δεν έχει καταφέρει ακόμη να δώσει το παρών και να παίξει, δείχνοντας τα στοιχεία του. Τα ονόματα που παίζουν είναι και εδώ αρκετά, αλλά εσχάτως ξεχωρίζει εκείνο του Ζορντάν Αμαβί της Μαρσέιγ.

Με την επικείμενη μετακίνηση του Μαντί Καμαρά στην Ιταλία και -πιθανότατα- τη Ρόμα, ανοίγει άλλη μια θέση στα χαφ, την οποία ο Ολυμπιακός πρέπει να ενισχύσει. Έναν παίκτη για το «6» και το «8», να μπορεί να δώσει και ανάσες στον Γιαν Εμβιλά, αναλαμβάνοντας ρόλο βασικού! Άλλη μια κίνηση για εκεί, λοιπόν, αναμένουμε.

Στόπερ, μετά την έλευση του Ρέτσου δεν αναμένουμε άλλο. Σέντερ φορ ο Ολυμπιακός πήρε τον διεθνή Νοτιοκορεάτη Ουί-Τζο Χουάνγκ. Και δεν αποκλείεται, αν γίνει και κάτι έξτρα, να γίνει στο «10». Η ενεργοποίηση του Φορτούνη πιθανώς λέει «όχι», αλλά επειδή και ο Κώστας θα χρειαστεί λίγο καιρό να «μπει» με την ομάδα, ίσως ο Κορμπεράν ψάξει έναν επιτελικό ακόμη. Τουλάχιστον τρεις κινήσεις αναμένουμε, λοιπόν. Και βλέπουμε.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης