Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Και Ουί-Τζο ΚΑΙ πρόκριση!

Και Ουί-Τζο ΚΑΙ πρόκριση!
Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 - 13:28

Ημέρα χαράς σε όλα τα επίπεδα αναμένουμε να είναι η Πέμπτη! Ο Ολυμπιακός, πέραν του να ριχτεί στη «μάχη» του Europa League και δη των προκριματικών, των πλέι οφ, για να διεκδικήσει φυσικά την πρόκριση στη φάση των ομίλων του Europa League, έχει και… άφιξη! Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, επισήμως, αλλά είναι αναμενόμενη. Και μιλάμε φυσικά, για μια άφιξη πρώτης γραμμής! Επιθετικής γραμμής!

Αναφερόμαστε στην άφιξη του Ουί-Τζο Χουάνγκ! Ο διεθνής Νοτιοκορεάτης άσος αναμένεται την Πέμπτη στην Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον Θρύλο, στον οποίο θα αγωνιστεί ως δανεικός, για έναν χρόνο. Ο Χουάνγκ είναι μια μεγάλη μεταγραφή, ικανή να ενισχύει πάρα πολύ τον Ολυμπιακό στη γραμμή κρούσης και η άφιξη του Χουάνγκ στη χώρα μας είναι μια ευτυχής συγκυρία, η οποία σημαίνει την περαιτέρω ενίσχυση του Θρύλου στην επίθεση.

Ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία την Πέμπτη να τελειώσει δύο σημαντικές υποθέσεις! Η μία πιο σημαντική από την άλλη. Και μεταγραφή, αλλά ΚΑΙ πρόκριση! Ο Νοτιοκορεάτης άσος αναμένεται στη χώρα μας, για να ολοκληρώσει όλες τις διαδικασίες της μεταγραφής του, τα ιατρικά-εργομετρικά και να ανακοινωθεί. Και η ομάδα είναι, παράλληλα, σε διαδικασία πρόκρισης!

Σημαντική ημέρα η Πέμπτη, σε όλα τα επίπεδα. Αναμένουμε με αγωνία!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

** Η φωτογραφία είναι από το προφίλ του παίκτη στο Instagram.

Διαβάστε επίσης