Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Να τι κάνει ο Ταβσάν στο γήπεδο! (videos)

Να τι κάνει ο Ταβσάν στο γήπεδο! (videos)
Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 - 12:33

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να αναζητά ποδοσφαιριστή και για τα άκρα. Παρότι ήδη απέκτησε τον Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε, ο Θρύλος συνεχίζει να θέλει να ενισχυθεί στα άκρα της επίθεσης και να βάλει εκεί ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα, αλλά και λύσεις. Σε αυτό το πλαίσιο, φέρεται να τσεκάρει ενεργά την υπόθεση του Ελαγίς Ταβσάν. Ο 21χρονος άσος της Ναϊμέγκεν φέρεται να είναι στο στόχαστρο του Θρύλου, για τα άκρα.

Ο Ταβσάν είναι Ολλανδός, παίζει κυρίως δεξιά, αλλά και αριστερά και στην κορυφή της επίθεσης. Είναι ποδοσφαιριστής που δεν διστάζει να πάει στο «ένας με έναν», με αποτέλεσμα να έχει ταλέντο στο να δημιουργεί ευκαιρίες, για τους συμπαίκτες του. Κινείται τόσο περιφερειακά της περιοχής, όσο και μέσα σε αυτή. Στις ικανότητές του είναι και το να τελειώνει τις φάσεις, παραμονεύοντας σαν… κρυφός σέντερ φορ, όταν η ομάδα του δεν επιτίθεται από την πλευρά του, αλλά από τα αριστερά, ή από το κέντρο.

Μπορεί να παίξει τόσο στα άκρα, όσο και να συγκλίνει προς τον άξονα, δημιουργώντας υπεραριθμία στον χώρο, για την ομάδα του. Βασικό είναι το γεγονός ότι είναι πολύ νεαρός και άρα μπορεί στον Θρύλο να δώσει, αλλά και να πάρει, εξελίσσοντας το ταλέντο του και παράλληλα βοηθώντας την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης