Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η επιμονή του Ολυμπιακού στο θέμα Χουάνγκ, απέδωσε

Η επιμονή του Ολυμπιακού στο θέμα Χουάνγκ, απέδωσε
Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 - 10:31

Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα, η οποία έχει καταφέρει να χτίσει όνομα, στην ευρωπαϊκή σκηνή. Αγωνιστικά έχει πετύχει σημαντικά πράγματα και έχει καταφέρει να κερδίσει τον σεβασμό ομάδων, παικτών, ατζέντηδων. Έχει καταφέρει, παράλληλα, να παίζει «μπάλα» στο υψηλότερο μεταγραφικό επίπεδο, συζητώντας με ποδοσφαιριστές αξίας, από δυνατές ομάδες της Ευρώπης και να τους φέρνει, εντέλει, στην Ελλάδα. Ως επί το πλείστον, υπάρχουν πάντα και περιπτώσεις οι οποίες χαλάνε/δεν προχωρούν/κολλάνε και λοιπά. Στο θέμα Ουί-Τζο Χουάνγκ ο Θρύλος δείχνει ότι με την επιμονή του, καταφέρνει να δικαιωθεί.

Ο Κορεάτης είχε ενδοιασμούς για να έρθει στην Ελλάδα. Να παίξει στο χαμηλού επιπέδου ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο δεν είναι και… μαγνήτης. Κάθε άλλο. Και όμως, ο Ολυμπιακός επέμεινε. Συνέχισε να ασκεί πίεση, με την καλή έννοια, στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος είδε εντέλει, ότι το να έρθει στον Ολυμπιακό δεν έχει σχέση με το γενικό «έρχομαι στην Ελλάδα του χαμηλού ποδοσφαιρικού επιπέδου». Γιατί ο Ολυμπιακός δεν έχει σχέση με τις άλλες ομάδες στην Ελλάδα.

Πιστοποίησε τα παραπάνω και ο πρώτος Χουάνγκ του Θρύλου. Ο Ίνμπομ. Είναι προφανές και λογικό το να έχει παίξει ρόλο στην υπόθεση, δείχνοντας τον δρόμο στον συμπατριώτη του. Η ουσία είναι πως η επιμονή του Ολυμπιακού στο θέμα Χουάνγκ, απέδωσε. Ο Θρύλος ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τη σπουδαία μεταγραφή του διεθνούς επιθετικού και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έκανε πίσω, όταν το πράγμα «ζόρισε».

** Η φωτογραφία είναι από το προφίλ του παίκτη στο Instagram.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης