Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Σφίγγει τα δόντια ο Μασούρας

Σφίγγει τα δόντια ο Μασούρας
Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 - 10:49

Ο Γιώργος Μασούρας ήταν πολύ καλός στο εκτός έδρας ματς, με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Το ματς το οποίο ο Ολυμπιακός πήρε, εντέλει, στα πέναλτι, καταφέρνοντας να βρεθεί τώρα στα πλέι οφ και να διεκδικήσει την πρόκριση στη φάση των ομίλων του Europa League. Ο Έλληνας άσος ήταν καταλυτικός, «σερβίροντας» στους συμπαίκτες του και τα δύο γκολ, τα οποία εκείνοι έβαλαν σε κανονική ροή αγώνα. Το πρώτο λιγότερο, το δεύτερο περισσότερο, ήταν δική του δημιουργία…

Ο Μασούρας ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις και η συμμετοχή του ήταν αμφίβολη, τις προηγούμενες ημέρες, στο αποψινό ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Όλα δείχνουν, ωστόσο, ότι θα είναι παρών.

Ο Κάρλος Κορμπεράν μας προετοίμασε χθες, λέγοντας ότι είναι διαθέσιμος, εφόσον ταξίδεψε στην Κύπρο. Και όλα δείχνουν ότι ο Γιώργος Μασούρας θα είναι στο αρχικό σχήμα και απόψε. Εφόσον αυτό συμβεί, θα πάρει θέση στα άκρα και στο κέντρο, ως 10άρι θα είναι ο Ζινκερνάγκελ. Αλλά περισσότερα για αυτό θα πούμε αργότερα, μέσα στην ημέρα, οπότε θα αναλύσουμε την πιθανή ενδεκάδα για το αποψινό ματς.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Από το «6» μέχρι το «10»

Από το «6» μέχρι το «10»

Ή αλλιώς, από το «κουτί», μέχρι το «κουτί». Ο Ίνμπομ Χουάνγκ είναι ο άγνωστος «Χ» για τον Απόλλωνα Λεμεσού και πιθανός «άσος στο μανίκι» του Κορμπεράν.

Γιουρούσι; Μπα…

Γιουρούσι; Μπα…

Ο Ολυμπιακός θα μπει στο ΓΣΠ με πλάνο, τακτική και με στόχο να νικήσει.