Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Τι μπαλιά έβγαλε ο Εμβιλά στο 1-2, ρε φίλε…

Τι μπαλιά έβγαλε ο Εμβιλά στο 1-2, ρε φίλε…
Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 - 14:43

Ο Γιαν Εμβιλά δείχνει ανεβασμένος, στα τελευταία ένα-δυο ματς. Είναι σαφές ότι έχει αρχίσει να βρίσκει ξανά τα πατήματά του και να εμφανίζει στο γήπεδο το πρότερο, εξαιρετικό εαυτό του. Αυτό τον οποίο είχαμε συνηθίσει από πρόπερσι, να βλέπουμε.

Ο Εμβιλά είναι ένας ποδοσφαιριστής υψηλής ποιότητας, στα χαφ, για τον Ολυμπιακό. Συμβάλλει όχι μόνο ανασταλτικά, στο παιχνίδι της ομάδας, αλλά και δημιουργικά. Και, αν και το τελευταίο διάστημα ήταν σε κακή αγωνιστική κατάσταση, παρασυρμένος και εκείνος από την συνολική αγωνιστική κάμψη της ομάδας, έχει τώρα ένα-δυο ματς, στα οποία δείχνει να βρίσκει ξανά τα πατήματά του. Δεν λέμε ότι… κεντάει, αλλά σίγουρα χθες, στην Μπρατισλάβα, εμφανίστηκε σε σαφώς καλύτερη κατάσταση, από ότι σε προηγούμενους αγώνες. Άλλωστε, η μπαλιά του στο 1-2, προς τον Μασούρα, μαρτυρά αυτό ακριβώς.

Σήμα-κατατεθέν αυτές οι υπέροχες κάθετες του Γάλλου μέσου. Εκείνος ήταν που άνοιξε τον δρόμο για το γκολ, σε εκείνη τη φάση. Ο Εμβιλά τις έχει αυτές τις μακρινές κάθετες, είτε χαμηλά, είτε ψηλά. Χθες επιχείρησε τόσο εκείνος, όσο και ο Κούντε, τέτοιες μπαλιές… Και ήταν καλές, ως επί το πλείστον. Του Εμβιλά όχι απλώς ήταν καλή, αλλά ήταν… αυτή ακριβώς που έπρεπε.

Ο Μασούρας ως… φορ, την έκανε ό,τι έπρεπε, από την πλευρά του. Και κάπως έτσι ο Αγκιμπού έκανε το 1-2. Πρέπει ο Ολυμπιακός να εκμεταλλευτεί ξανά τον Εμβιλά. Να βρει ξανά τον καλό Εμβιλά στο γήπεδο και να πάρει από εκείνον πράγματα, τα οποία έχει ανάγκη, στα ματς του. Είναι κεφάλαιο για τον Θρύλο ο καλός Εμβιλά και η ομάδα τον χρειάζεται φέτος ξανά δυνατό…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης