Άλλη μία κίνηση από τον Απόλλωνα Λεμεσού, σχετικά με την αναμόρφωση του ρόστερ του. Στον απόηχο του αποκλεισμού από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η ομάδα της Κύπρου πέραν της αλλαγής προπονητή, προχωρά και σε αλλαγές στο ρόστερ της. Και σε αυτό το πλαίσιο, αποχωρεί από την ομάδα, ο Αλεξάντερ Νόγιοκ. Ο 30χρονος αμυντικός μέσος είχε αποκτηθεί το περσινό καλοκαίρι, ωστόσο δεν κατάφερε ποτέ να γίνει βασικός, έχοντας 12 συμμετοχές και 1 γκολ στην παρουσία του στην Κύπρο.
Αναλυτικά:
Η εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αλεξάντερ Νόγιοκ.
Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προσωπική και επαγγελματική του σταδιοδρομία.
Έγιναν γνωστές οι ώρες, κατά τις οποίες θα παίξει ο Ολυμπιακός το εκτός και εντός έδρας ματς του, με τον Απόλλωνα Λεμεσού, στα πλέι οφ του Europa League.