Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο Ολυμπιακός έστειλε μήνυμα πρόκρισης! (photo)

Ο Ολυμπιακός έστειλε μήνυμα πρόκρισης! (photo)
Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2022 - 10:50

Ο Θρύλος μπήκε για άλλη μια φορά, σε εβδομάδα Ευρώπης! Σε εβδομάδα δυνατή, η οποία θα κρίνει πολλά, για το μέλλον της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο στόχος είναι σαφής. Και ο Ολυμπιακός δεν κρύβεται ποτέ από τους στόχους του… Ο στόχος είναι ένας: Πρόκριση, επί της Σλόβαν και μόνο.

Όλο το βάρος της ομάδας έχει πέσει αυτή την περίοδο εκεί. Τα μεταγραφικά μπορεί να ‘τρέχουν’. Τα μεταγραφικά πάντα ‘τρέχουν’. Το θέμα των αποδεσμεύσεων το ίδιο. Στον Ολυμπιακό δουλεύουν διαρκώς όλα τα ανοιχτά τους ζητήματα. Αλλά το αγωνιστικό τμήμα, ο προπονητής, οι παίκτες, το επιτελείο, έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον τους μόνο στο πως θα καταφέρουν να περάσουν τη Σλόβαν!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Και ο Θρύλος στέλνει μήνυμα πρόκρισης επί της αντιπάλου από τη Σλοβακία, την Πέμπτη, στην έδρα της… «Καλημέρα και καλή εβδομάδα επιστροφής στο Europa League! Στόχος μας: η πρόκριση», έγραψε ο Θρύλος στα social media…

Δείτε:

Διαβάστε επίσης