Στο μυαλό μόνο η Σλόβαν και η πρόκριση

Την προετοιμασία του για τον πρώτο αγώνα με την Σλόβαν Μπρατισλάβας (4/8, 22:00) ολοκληρώνει απόψε ο Ολυμπιακός, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.
Ο Θρύλος υποδέχεται το βράδυ της Πέμπτης στον Πειραιά τους Σλοβάκους και θέλει, με τον Κάρλος Κορμπεράν στον πάγκο του, να πάρει τη νίκη και να κάνει βήμα πρόκρισης. Δεν υπάρχει κάτι άλλο σε αυτό.
Η ομάδα καλείται να βγάλει αντίδραση και να κάνει το καθήκον της και να αφήσει πίσω της ό,τι συνέβη με τη Μακάμπι Χάιφα. Εν τω μεταξύ, τον ηττημένο από το ζευγάρι Μακάμπι Χάιφα-Απόλλων Λεμεσού θα τον βρει απέναντί του ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ, εφόσον περάσει την Σλόβαν.
Ο Ισπανός προπονητής θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο του Θρύλου και εννοείται πως θέλει να το συνδυάσει με νίκη. Να μπει με το δεξί. Αυτήν τη στιγμή, στο μυαλό υπάρχει μόνο η Σλόβαν και η πρόκριση. Πάμε, Θρύλε!