Ντουντούκα
Θρύλε, Θεέ μου, Ολυμπιακέ μου!

Βαλένθια και Γκατούζο «γλυκοκοιτάζουν» Μαντί...

Βαλένθια και Γκατούζο «γλυκοκοιτάζουν» Μαντί...
Τρίτη, 2 Αυγούστου 2022 - 20:20

Ενίσχυση στη μεσαία της γραμμή ψάχνει στο μεταγραφικό παζάρι η Βαλένθια, του Τζενάρο Γκατούζο. Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, λοιπόν, οι «νυχτερίδες» έχουν βάλει στο… μάτι τον Μαντί Καμαρά.

Μετά την Τορίνο, τη Μαρσέιγ και την Μόντσα, λοιπόν, μία ακόμα ευρωπαϊκή ομάδα ενδιαφέρεται για τον Αφρικανό χαφ του Ολυμπιακού. Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, ο Γκατούζο αναζητεί παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Μαντί, για αυτό και τον έχει ψηλά στι λίστα της Βαλένθια.

Πάντως, ο Καμαρά είναι προσηλωμένος στον Θρύλο και ετοιμάζεται για το πρώτο ματς με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, την Πέμπτη (4/8) στο «Γ. Καραϊσκάκης», για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης