Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μεταγραφή για τη β’ ομάδα του Θρύλου, ο νεαρός φορ Βλαχομήτρος

Μεταγραφή για τη β’ ομάδα του Θρύλου, ο νεαρός φορ Βλαχομήτρος
Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2022 - 14:34

Ο Ολυμπιακός ενισχύει και την ομάδα β’ του Συλλόγου και εκεί αναμένονται να γίνουν ακόμη πολλές κινήσεις. Ακόμη μία έγινε με την έλευση στο λιμάνι του νεαρού Ανέστη Βλαχομήτρου, από τη Λαμία. Ο ποδοσφαιριστής είχε συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, είχε σκοράρει και ένα γκολ, αλλά με τη β’ ομάδα του συλλόγου της Φθιώτιδας, έκανε εξαιρετική σεζόν, βάζοντας 18 γκολ σε 48 ματς. Ο νεαρός (20χρονος) επιθετικός θα προστεθεί στο ρόστερ του Ολυμπιακού Β’ με στόχο το να αναδειχθεί και να διεκδικήσει μία άνοδο στην πρώτη ομάδα, αύριο-μεθαύριο.

Ο Ολυμπιακός Β’ έχει ως στόχο το να αναδείξει ποδοσφαιριστές όπως ο Βλαχομήτρος. Να βοηθήσει ώστε ο Ολυμπιακός να έχει και έντονο ελληνικό στοιχείο στο μέλλον, όπως είχε πάντα και έχει ακόμη, με Έλληνες παίκτες στο ρόστερ του. Κινήσεις σαν του Βλαχομήτρου θα γίνουν και άλλες, στο άμεσο μέλλον, για την ομάδα β’ του Ολυμπιακού.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Σενάριο από το Ισραήλ για Τσέρι

Σενάριο από το Ισραήλ για Τσέρι

Ο ποδοσφαιριστής ξεχώρισε στα ματς του Θρύλου με τη Μακάμπι και στο Ισραήλ αναφέρουν ότι τον έχει βάλει στο στόχαστρο η ομάδα του Πειραιά.