Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο Μαντί έχει το «κλειδί»

Ο Μαντί έχει το «κλειδί»
Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 - 22:34

Στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού, στην αυριανή (27/7) «μάχη» με την Μακάμπι Χάιφα στο «Γ. Καραϊσκάκης», για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, αναμένεται να ξεκινήσει ο Μαντί Καμαρά. Και σίγουρα, η εμφάνιση του θα αποτελέσει «κλειδί» για τον Θρύλο.

Μπορεί η εικόνα του Αφρικανού μέσου στο μεγαλύτερο διάστημα της περσινής σεζόν να κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα, ωστόσο το ξεκίνημα του με τον Ολυμπιακό ήταν εξαιρετικό. Ο μέσος από την Γουινέα σκόραρε πέρυσι στα εντός έδρας ματς των προκριματικών του Champions League, αλλά και του Europa League. Στην πρώτη περίπτωση, απέναντι στην Νέφτσι Μπακού, στην επικράτηση με 1-0, ενώ στη δεύτερη, απέναντι στην Σλόβαν Μπρατισλάβας, ανοίγοντας το… δρόμο για το άνετο 3-0.

Μάλιστα, και τα δύο γκολ που είχε σημειώσει ο Μαντί ήταν υπέροχα και έχοντας ξεκινήσει με μεγαλύτερη όρεξη τη φετινή σεζόν, θα μπορούσε να αποδειχτεί «κλειδί» για την Τετάρτη. Ο άσος από την Γουινέα ενδέχεται να «κλέψει» τη θέση από τον Κανέ και να δώσει μεγαλύτερη επιθετική ώθηση στην ομάδα του Πειραιά, παίζοντας στο πλάι του Γιαν Εμβιλά.

Η Stoiximan σε υποδέχεται με σούπερ δώρο* με τον κωδικό OLY22, χωρίς κατάθεση! *Όροι & προϋποθέσεις!

Διαβάστε επίσης

Αποστολή πρόκρισης!

Αποστολή πρόκρισης!

Οι 24 ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, που είναι στην αποστολή για την ρεβάνς με την Μακάμπι.

Κλείσε θέση στον Ναό!

Κλείσε θέση στον Ναό!

Ενημέρωση για τα «μαγικά χαρτάκια» του Ολυμπιακός-Μακάμπι, αλλά και για τα εισιτήρια διαρκείας.