Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Λέιντνερ, ο ορισμός του σύγχρονου μπακ! (videos)

Λέιντνερ, ο ορισμός του σύγχρονου μπακ! (videos)
Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022 - 19:47

Ο Ολυμπιακός, πέρα από τη μεταγραφή του Χουάνγκ Ιν-Μπέομ, βρίσκεται κοντά, στο να ολοκληρώσει μία ακόμα, αυτή του Ντορόν Λέιντνερ της Χάποελ Τελ Αβίβ. Ο νεαρός άσος θα αποτελέσει «δίδυμο» με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στο αριστερό άκρο της άμυνας των Πειραιωτών.

Ο διεθνής 20χρονος Ισραηλινός πρόκειται για ταχύτατο «φουλ» μπακ, με μεγάλη έφεση στην επίθεση, πέρα από το αμυντικό κομμάτι. Μόνο… τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, ότι για την απόκτηση του Λέιντνερ έδειξαν ενδιαφέρον αρκετές ομάδες της Ευρώπης, μερικές εξ αυτών η Αούστρια Βιέννης, η Ρέιντζερς και η Σασουόλο.

Ο νεαρός μπακ αποτελεί ένα από τα καλύτερα ποδοσφαιρικά πρότζεκτ στο Ισραήλ. Ένας ακραίος αμυντικός με μεγάλο ταλέντο και πολύ μέλλον, που με τη φανέλα του Θρύλου, μπορεί να «εκτοξεύσει» την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο!

Με λίγα λόγια; Ο ορισμός του σύγχρονου μπακ! Ο Λέιντνερ καλύπτει όλη την αριστερή πλευρά, με απίστευτες αντοχές και πολλά τρεξίματα. Ο 20χρονος μπακ «οργώνει» την αριστερή πλευρά, παίζει… πάνω-κάτω και είναι εξαιρετικός στη δημιουργία. Η παρουσία του θα δυναμώσει σε μεγάλο βαθμό την αριστερή πλευρά του Ολυμπιακού, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά.

Δείτε τον εν δράσει:

Η Stoiximan σε υποδέχεται με σούπερ δώρο* με τον κωδικό OLY22, χωρίς κατάθεση! *Όροι & προϋποθέσεις!

Διαβάστε επίσης