Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο Μπακχάρ ετοιμάζει αλλαγές κόντρα στον Ολυμπιακό!

Ο Μπακχάρ ετοιμάζει αλλαγές κόντρα στον Ολυμπιακό!
Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 - 19:12

Τον πρώτο της τίτλο για τη σεζόν 2022-23 έχασε, στην διαδικασία των πέναλτι, η Μακάμπι Χάιφα, γνωρίζοντας την ήττα από την Χάποελ Μπερ Σεβά στον τελικό του Super Cup Ισραήλ, το Σάββατο (16/7). Στο «στρατόπεδο» των «πρασίνων», ωστόσο, έχουν ήδη ξεχάσει το Super Cup και έχουν ρίξει όλη τους την προσοχή στην πρώτη, μεγάλη «μάχη» με τον Ολυμπιακό, την Τετάρτη (20/7, 20:00), για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Στον τελικό με την Χάποελ, ο Μπαράκ Μπακχάρ πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα. Και αυτό, διότι σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στο Ισραήλ, γνώριζε πως ο Πέδρο Μαρτίνς βρισκόταν στην εξέδρα και παρακολουθούσε! Και προσθέτουν οι Ισραηλινοί: «Ο Μπακχάρ φαίνεται πως ετοιμάζει αρκετές εκπλήξεις στον Μαρτίνς, για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό».

Υπενθυμίζεται, ότι το Σάββατο, η ευρωπαϊκή αντίπαλος του Θρύλου έβγαλε μεγάλη «λάμψη» στο πρώτο ημίχρονο, με πολλές τελικές προσπάθειες και ελκυστικό ποδόσφαιρο, αλλά στο δεύτερο 45λεπτο, ξέμεινε από... μπαταρίες, έχοντας μεγάλη πτώση. Πτώση, η οποία της κόστισε και εν τέλει, έχασε στον τίτλο από την Μπερ Σεβά!

Οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ισραήλ, ωστόσο, τόνιζαν μετά τον τελικό με την Χάποελ: «Κόντρα στον Ολυμπιακό, θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι, εάν θέλουμε να έχουμε ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι για ένα έντονο 90λεπτο και είναι φυσικό, αφού είναι Ιούλιος ακόμα. Χρειάζεται υπομονή, αν και κάθε παιχνίδι σε αυτό το στάδιο είναι εξαιρετικά σημαντικό».

Γενικότερα, τα ισραηλινά Μέσα... προειδοποιούν τη Μακάμπι Χάιφα, ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι… Μπερ Σεβά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης