Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Έτσι μας αρέσει, να πουλάνε τώρα παραμύθι για να εκτεθούν μετά

Έτσι μας αρέσει, να πουλάνε τώρα παραμύθι για να εκτεθούν μετά
Σάββατο, 9 Ιουλίου 2022 - 10:59

Έχουν πλάκα. Κάθε καλοκαίρι τα ίδια. Δεν μαθαίνουν. Και για αυτό έχουν πλάκα. Είναι σαν να βλέπεις ένα μικρό παιδί να προσπαθεί να κάνει κάτι και να το κάνει συνέχεια λάθος. Και επειδή είναι μικρό παιδί και πεισματάρικο, να μη μαθαίνει. Και να συνεχίζει το ίδιο λάθος. Έτσι και η πράσινη προπαγάνδα. Η παραμύθα που πασάρεται αφειδώς, γύρω από τον Παναθηναϊκό. Αρχίζει κάθε καλοκαίρι να… εκθειάζει. Και μετά τρέχει να κρυφτεί, φυσικά, γιατί όταν έρχεται η ώρα για το ταμείο, τα πράγματα είναι κάπως έτσι:

Και επειδή δεν μαθαίνουν οι πράσινοι παραμυθατζήδες και δεν λένε να βάλουν μυαλό, συνεχίζουν κάαααθε χρόνο τα ίδια… Αποθέωση καλοκαιρινή. Και να σου οι υψηλές απαιτήσεις. Και να σου οι προσδοκίες. Και να το σανό. Τι μας λένε σήμερα, μεταξύ άλλων; Ότι ο Παναθηναϊκός έχει καλύτερους στόπερ από τον Ολυμπιακό. ΟΚ…

Δεν θα διαφωνήσουμε. Δεν έχει νόημα. Με την προπαγάνδα, ο μόνος τρόπος να νικήσεις, είναι να την αγνοείς και να μη συμμετέχεις… Να μην την παίρνεις στα σοβαρά. Όπως δεν παίρνουν σοβαρά οι ίδιοι οι Παναθηναϊκοί την ομάδα τους, όταν την βλέπουν στο -25 από τον Ολυμπιακό…

Με γεια τους, με χαρά τους. Θυμίζουμε απλά ότι στον Ολυμπιακό στόπερ είναι οι Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Σισέ, Μπα, Αβραάμ. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης