Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ακόμη ένα ταλέντο στον Ολυμπιακό (videos)

Ακόμη ένα ταλέντο στον Ολυμπιακό (videos)
Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 - 13:40

Ο Ολυμπιακός ενισχύει την πρώτη ομάδα, αλλά και τη β’ ομάδα. Άλλωστε, συγκοινωνούντα δοχεία πρέπει να είναι αυτές οι δύο ομάδες και να δουλεύουν η μία για την άλλη. Οι άνθρωποι της πρώτης ομάδας να εντοπίζουν παίκτες και να τους φέρνουν στον Ολυμπιακό Β’, με στόχο να δουλεύονται και αν έχουν τα στοιχεία, τα οποία χρειάζονται, να ακολουθούν το δρομολόγιο προς την πρώτη ομάδα, με τελικό προορισμό το… μεγαλείο του να παίζουν με τον Ολυμπιακό στη Σούπερ Λιγκ και την Ευρώπη. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Ολυμπιακός εντάσσει στο ρόστερ της β’ ομάδας τον νεαρό Άγγελο Αργυρίου. Ένα 19χρονο ταλέντο, από τον Πανιώνιο, ο οποίος εδώ και λίγο καιρό είναι στο Ρέντη και κάνει προπονήσεις.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο 19χρονος εξτρέμ έχει εντυπωσιάσει με την τεχνική του και την επαφή που έχει με την μπάλα, κάνοντας εξαιρετικά πράγματα και δείχνοντας ότι έχει πλούσιο ταλέντο, το οποίο μπορεί να δουλευτεί και να αναπτυχθεί, στο κορυφαίο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου, στο Ρέντη και στον Ολυμπιακό.

Ο Αργυρίου άνηκε μέχρι φέτος στον Πανιώνιο, με τον οποίο είχε ενεργή συμμετοχή στη Γ’ Εθνική. Στον Ολυμπιακό έρχεται με τρία χρόνια συμβόλαιο, με την ομάδα να συνεχίζει να φέρνει ταλέντα και σε επίπεδο Ολυμπιακού Β’, με γνώμονα πάντα το να αναδειχθούν αυτά για την πρώτη ομάδα.

Δείτε τον:

Διαβάστε επίσης