ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Ντουντούκα
Θρύλε Θεέ, χρονιά πολλά, 100 χρόνια και δεν είναι αρκετά...

Και άτιτλοι και τοξικοί και κουβά

Και άτιτλοι και τοξικοί και κουβά
Δευτέρα, 9 Μαΐου 2022 - 10:21

Το κάρμα συνεχίζει να κάνει τη δουλειά του. Τον Ολυμπιακό θα τον σέβεστε, αλλιώς θα ρεζιλεύεστε. Απλά τα πράγματα. Όσοι επιλέγουν απλώς να… παραληρούν, αλλόφρονες και σε πλάνη, την οποία προσπαθούν να περάσουν και στους υπόλοιπους γύρω τους, όσο συνεχίζουν το βιολί τους, τόσο θα εκτίθενται.

Και πολύ ασχοληθήκαμε να απαντάμε στους τοξικούς. Αρκετά μας απασχόλησαν με την κωμωδία την οποία ανεβάζουν κάθε λίγο και λιγάκι στις οθόνες όλης της χώρας. Το ξαναλέμε: Τον Ολυμπιακό θα τον σέβεστε, ή θα ρεζιλεύεστε.

Όπως γίνεται συνήθως, δηλαδή, γιατί από σεβασμό δεν ξέρουν. Από σεβασμό στο ίδιο το άθλημα, πρωτίστως. Από σεβασμό στον ίδιο τους τον εαυτό, ακόμη πιο μπροστά. Αν δεν σέβονται τον εαυτό τους και τον ρίχνουν μέσα σε τέτοιο βόθρο, πως θα σεβαστούν την μπαλίτσα μας και στη συνέχεια τον Ολυμπιακό; Δεν πειράζει, ας μείνουν να εκτίθενται…

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Ολυμπιακός έκανε απλώς τη δουλειά του. Ο αξέχαστος Δημήτρης Μητροπάνος το είχε πει: Δυο ομάδες υπάρχουν στην Ελλάδα… Ο Ολυμπιακός και τα δεύτερα του… Δεν ξέρουμε κατά πόσο ο Κούντε, ο Τικίνιο, ο Καρβάλιο, ο Βρουσάι, ο Τζολάκης ακόμη αν θέλετε, ή ο Αβραάμ είναι… δεύτερα, αφού περισσότερη σχέση έχουν με τίτλους και επιτυχίες, από κάτι… πρώτα άλλων ομάδων.

Όπως και να ‘χει, το βράδυ της Κυριακής ήταν πλήρως κατατοπιστικό. Ως προς το ποιος είναι ο Ολυμπιακός, αλλά και ως προς το ποιοι είναι οι άλλοι. Οι γνωστοί παραμυθάδες και τα συμφέροντα που στηρίζουν και προωθούν. Να κάτσουν τώρα να βράσουν στο ζουμί τους. Και άτιτλοι και τοξικοί και κουβά. Όπως τους αξίζει.

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Διαβάστε επίσης

Ο άσος του μέλλοντος

Ο άσος του μέλλοντος

Στο χέρι του είναι. Δεν θέλουμε ούτε υπέρμετρα να τον αποθεώσουμε, ούτε και να μην του αναγνωρίσουμε αυτά που ήδη πετυχαίνει. Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης έδειξε και χθες την αξία του.