Ικανοποιημένος από την εικόνα όλων των παικτών του έμεινε ο Πέδρο Μαρτίνς, κάτι που τόνισε κιόλας με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova. «Ήταν ένα καλό παιχνίδι, με ποιότητα και με χαρακτήρα. Η ομάδα έχει νεαρούς παίκτες, τους άξιζε η νίκη».
Για την ομοιογένεια που έδειξε η ομάδα: «Δεν έχουν παίξει μαζί, αλλά δοκιμάζονται πολλά πράγματα στις προπονήσεις. Αυτή είναι η δουλειά του προπονητή, να τους κρατάει έτοιμους».
Για το αν θα μπορούσε να είχε πάρει περισσότερα από τους παίκτες κατά τη διάρκεια της σεζόν: «Πραγματικά, είμαι ικανοποιημένος από όλους. Ξεχωρίζω τον Κανέ, που μπορούμε να υπολογίζουμε. Ο μεγάλος μας αρχηγός, ο Αβραάμ, έδειξε ότι είναι εξαιρετικός επαγγελματίας, συγχαρητήρια για την απόδοσή του σήμερα».