Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η Πορτογαλία υποκλίνεται στον πρωταθλητή Πέδρο Μαρτίνς! (photo)

Η Πορτογαλία υποκλίνεται στον πρωταθλητή Πέδρο Μαρτίνς! (photo)
Παρασκευή, 6 Μαΐου 2022 - 13:19

Το όνομα του Πέδρο Μαρτίνς ταξιδεύει σε όλη την Ευρώπη. Τρεις φορές πρωταθλητής, με τον Ολυμπιακό, σε τέσσερα χρόνια παρουσίας στον πάγκο των Πειραιωτών! Ακόμη μια μεγάλη επιτυχία, από τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος σε μεγάλο βαθμό πια, αισθάνεται Έλληνας! Ο Πέδρο Μαρτίνς κάνει υπερήφανους, φυσικά, όχι μόνο τους Έλληνες και τους οπαδούς του Ολυμπιακού συγκεκριμένα (και κάποιους μη Ολυμπιακούς, αλλά… λογικούς που αναγνωρίζουν την καλή δουλειά), αλλά και τους Πορτογάλους, οι οποίοι παρακολουθούν την πορεία του Πέδρο, μακριά από την πατρίδα του και δη στην Ελλάδα! Και το τρίτο πρωτάθλημα του Πέδρο Μαρτίνς, με τα χρώματα του Ολυμπιακού, φυσικά δεν περνάει απαρατήρητο! Κάθε άλλο!

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δέχθηκε τα συγχαρητήρια από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας της πατρίδας του, αλλά και από τον πρόεδρο της λίγκας, για το τρίτο πρωτάθλημα! Και ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του, για τα καλά λόγια και τα συγχαρητήρια, τα οποία έλαβε, από τους θεσμούς της πατρίδας του, για το νέο του επίτευγμα!

«Το ευχαριστώ είναι μέρος οποιουδήποτε ταξιδιού. Στο συγκεκριμένο που με έχει κάνει να νιώθω τόσο ευτυχισμένο και «γεμάτο», έχω λάβει εκατοντάδες συγχαρητήρια τις τελευταίες ώρες, και αυτά που προέρχονται από την χώρα μου, την Πορτογαλία, έχουν όπως φαντάζεστε μια ιδιαίτερη σημασία. Έτσι δηλώνω δημόσια τις ευχαριστίες μου σε δυο από τους σπουδαιότερους θεσμούς του πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της πορτογαλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, δρ. Φερνάντο Γκόμες και τον Πρόεδρο της πορτογαλικής Λίγκας, δρ. Πέδρο Προέντσα, για τα συγχαρητήρια που μου έδωσαν και με έκαναν πολύ υπερήφανο!», έγραψε ο Πορτογάλος προπονητής του Θρύλου στα social media!

Διαβάστε επίσης