Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ολυμπιακός: Έλα και πλησιάζει το 47ο! (video)

Ολυμπιακός: Έλα και πλησιάζει το 47ο! (video)
Κυριακή, 1 Μαΐου 2022 - 01:11

Τον ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Κυριακής (1/5. 17:00, Novasports Prime) για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και καλείται να επιστρέψει στις νίκες, παρουσιάζοντας και καλή εικόνα. Σίγουρα καλύτερη απ’ ό,τι στα προηγούμενα ματς.

Ίσως να μην το έχει αντιληφθεί πολύς κόσμος, αλλά ο Ολυμπιακός είναι μία ανάσα από την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος που θα είναι το 3ο σερί (όταν άλλοι έχουν 3 σε όλη την ιστορία τους, ή αλλιώς όσα και ο Ντομί) και 47ο συνολικά!

Ανεξάρτητα με το τι θα κάνουν οι άλλοι, ο Ολυμπιακός με δύο νίκες την Κυριακή και την Τετάρτη (4/5, 19:00, με ΠΑΟΚ στην Τούμπα) εξασφαλίζει και μαθηματικά το φετινό πρωτάθλημα. Τόσο κοντά είμαστε.

Φυσικά, για τον Ολυμπιακό προέχει ο αγώνας της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη. Και καλείται να βελτιώσει την εικόνα του και να πάρει τη νίκη, ώστε να κάνει άλλο ένα βήμα για την κούπα. Έτσι κι αλλιώς, η χρονιά πλησιάζει στο τέλος της και με τον τρόπο που τελειώνει, για την ακρίβεια, με την εικόνα που βγάζει ο Ολυμπιακός, θα φέρει και αρκετές αλλαγές. Και ας προσπαθούν οι γνωστοί... άγνωστοι να σπείρουν διχόνοια στην ομάδα και τον κόσμο. Ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει. Βλέπει ότι η εικόνα της ομάδας δεν είναι καλή φέτος, αλλά ακόμη κι έτσι είναι σκάλες πάνω από κάθε άλλον αντίπαλο. Και αυτό το βλέπει και εκείνος που πρέπει. Και γι’ αυτό θα γίνουν αρκετές αλλαγές το καλοκαίρι.

Θυμίζουμε, η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κανέ, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Ροντρίγκες, Λόπες, Μασούρας, Φορτούνης, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Θρύλε, γερά!

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Με πάθος για τον τίτλο!

Με πάθος για τον τίτλο!

Στις 17:00 η σέντρα του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο Καραϊσκάκη, με φόντο την επιστροφή στις νίκες και το 47ο!