Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μεγάλο λάθος: Έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Μασούρα

Μεγάλο λάθος: Έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Μασούρα
Κυριακή, 3 Απριλίου 2022 - 23:07

Η διαιτησία «χτύπησε» κατά του Ολυμπιακού στο 33' του αγώνα με την ΑΕΚ (1-1) και έπρεπε να μετρήσει το γκολ των «ερυθρόλευκων», άρα θα τελείωνε εκεί το παιχνίδι με την ΑΕΚ καθώς θα γινόταν το 2-0. Ναι, σωστά το καταλάβατε. Κακώς, δεν μέτρησε το γκολ του Μασούρα καθώς ο Ελ Αραμπί δεν είναι οφσάιντ. Η φάση είναι παρόμοια με το γκολ του Εμπαπέ στον τελικό του Nations League Γαλλία-Ισπανία 2-1.

Στο 33' του αγώνα ο Εμβιλα έβγαλε την πάσα στον Ελ Αραμπί, ο οποίος κακώς υποδείχθηκε οφσάιντ επειδή η μπάλα βρήκε στον Μήτογλου, συνεπώς έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Μασούρα. Αυτά γίνονται όταν βάζουν Έλληνες βοηθούς. Το οφσάιντ υπέδειξε ο Νικολακάκης (Λασιθίου). Εννοείται ότι έπρεπε και από το VAR, ο Βούλγαρος Καμπακοφ να είναι πιο προσεκτικός.

Στο γκολ του Εμπαπέ, τη στιγμή που Ερναντές έδωσε την πάσα, ο σκόρερ ήταν πιο μπροστά από τον Έρικ Γκαρσία, ο οποίος έκανε ηθελημένη επαφή και για αυτό ο βοηθός δεν καταλόγισε κάποια παράβαση. Όπως έπρεπε να γίνει και με τον Ελ Αραμπί στο ματς Ολυμπιακός-ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης