Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Θες να παίζεις στον Ολυμπιακό; ΑΠΟΔΕΙΞΗ!

Θες να παίζεις στον Ολυμπιακό; ΑΠΟΔΕΙΞΗ!
Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2022 - 14:24

Ο Ολυμπιακός έχει καταστήσει σαφές ότι δεν έχει ως προτεραιότητά του, το «Κύπελλο εξυγίανσης» της ΕΠΟ. Ξεκάθαρο. Και δεν σηκώνει κουβέντα. Όχι ότι το παρατάει. Κάθε άλλο. Δεν πετάει λευκή πετσέτα ο Ολυμπιακός, όπως κάνουν άλλοι. Ποτέ. Ούτε όμως και… καίγεται να… σώσει τη χρονιά, μέσα από μία ενδεχόμενη κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Αυτά είναι για τους άλλους… Για τους… πεινασμένους.

Ο Ολυμπιακός θέλει σήμερα να πάρει την πρόκριση, απέναντι στον Παναιτωλικό, αλλά θα το κάνει με αλλαγές, με δοκιμές και με την προώθηση πολλών παικτών από τη β’ ομάδα. Και πλέον η ουσία μία και ξεκάθαρη: Θες να παίζεις στον Ολυμπιακό; ΑΠΟΔΕΙΞΗ! Θες να φοράς τη φανέλα του ΘΡΥΛΟΥ; Απόδειξη.

Θες να είσαι μέρος αυτού του πρωταθληματικού συνόλου, να διεκδικείς τίτλους και να παίζεις στην Ευρώπη, κάνοντας μεγάλα ματς και παίρνοντας συμμετοχές απέναντι σε κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης; Α-ΠΟ-ΔΕΙ-ΞΗ!

Να, λοιπόν, η ευκαιρία. Για τους αναπληρωματικούς από την πρώτη ομάδα, αλλά και για τους νεαρούς από τη β’ ομάδα. Για να φορέσεις τη φανέλα, πρέπει να το ΑΞΙΖΕΙΣ. Είναι ξεκάθαρο αυτό. Και δεν σηκώνει κουβέντα. Όση πίεση και αν βάζει, αυτό, σε νεαρά παιδιά από τη β’ ομάδα, ή σε παίκτες αναπληρωματικούς, οι οποίοι θέλουν να πάρουν φανέλα βασικού σε αυτή την ομάδα, τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, πρέπει να το αξίζεις…

Πρέπει να δείξεις ότι είσαι ικανός να σταθείς σε αυτό το επίπεδο. Στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο της Ελλάδας. Να είσαι… λιοντάρι. Για να το πούμε απλά. Λιοντάρι.

Σήμερα το απόγευμα το ματς είναι για… λιοντάρια! Και μόνο εκείνοι οι οποίοι θα βρυχηθούν σήμερα, θα έχουν τις ευκαιρίες τους στο μέλλον. Με περισσότερες προϋποθέσεις, εννοούμε. Για να το πούμε απλά. Θες να παίζεις στον Ολυμπιακό; Σήμερα μπαίνεις μέσα και ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΜΑΤΣ. Είτε είσαι ο Κανέ, είτε ο Φαντιγκά και ο Καρβάλιο, είτε ο Σουρλής ή ο Κίτσος. ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ!

Διαβάστε επίσης