Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ολυμπιακός Β’: «Καρυδάτη» νίκη 3-2 στον Βόλο σε αμφίρροπο ματς!

Ολυμπιακός Β’: «Καρυδάτη» νίκη 3-2 στον Βόλο σε αμφίρροπο ματς!
Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2022 - 16:43

Με ψυχολογία ο Ολυμπιακός Β’, δεν λύγισε από την αντεπίθεση του Ολυμπιακού Βόλου και νίκησε! Γκολ ο Πινακάς, το νικητήριο, ντεμπούτο για Νταμπό! Ο Θρύλος έδειξε σθένος και κατάφερε να φύγει νικητής από ένα δύσκολο ματς, ένα ματς… ροντέο!

Η εικόνα του αγώνα

Ο Ολυμπιακός Β’ μπήκε πολύ νωρίς μπροστά στο σκορ, με τον Μαρίνο! Μόλις στο 6’ ο νεαρός άνοιξε το σκορ, στην έδρα του Ολυμπιακού Βόλου, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του Ιμπαγάσα. Γρήγορο γκολ, όπως κυνηγάει πάντα να βάζει και η πρώτη ομάδα, από την ομάδα του Ολυμπιακού Β’! Έτσι δουλεύουν και υπό τις οδηγίες του Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος είναι πάντα σε συνεργασία με τον Πέδρο Μαρτίνς!

Ο Θρύλος δεν επαναπαύτηκε με το 1-0 και κατάφερε να βρει και δεύτερο γκολ, λίγο μετά το ημίωρο. Στο 32’ συγκεκριμένα, ο Σουρλής ήταν εκείνος ο οποίος χρίστηκε σκόρερ, στην κόντρα και έκανε το 2-0! Ο νεαρός άσος, όπως σας είπαμε, το πανηγύρισε όπως έπρεπε, δείχνοντας το «Α» και αφιερώνοντας το γκολ στη μνήμη του Άλκη…

Δυστυχώς όμως το προβάδισμα των δύο γκολ αυτό χάθηκε… άμεσα. Ο Ολυμπιακός Β’ πιάστηκε στη συνέχεια σε ρυθμό… πανηγυρισμών και ίσως τα δύο γκολ να του έδωσαν λανθασμένα την εντύπωση ότι το «έχει» εύκολα το ματς! Η ουσία είναι πως ο Ολυμπιακός Βόλου απάντησε μόλις στο 34’, με τον Φιλίποβιτς, μειώνοντας άμεσα σε 2-1!

Ο Ολυμπιακός όμως δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα… Αν και δέχθηκε προσωρινά την ισοφάριση, στο 59’ με τον Βερνάρδο, κατάφερε ξανά να μπει μπροστά στο σκορ, λίγο μετά! Σθένος από την ομάδα του Ιμπαγάσα, η οποία κατάφερε να βρει ξανά τα ψυχικά αποθέματα, για να περάσει εκ νέου μπροστά στο σκορ! ι μάγκες του Αριέλ Ιμπαγάσα δεν κατέθεσαν τα «όπλα» και δεν επέτρεψαν ανατροπή! Αντιθέτως… «χτύπησε» για πρώτη φορά ο Πινακάς! Ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού Β’ μπήκε για τα καλά στην… εξίσωση και βρίσκοντας ρυθμό, βρήκε και το πρώτο του γκολ, με τη φανέλα του Ολυμπιακού Β’!

Στο 64’ του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, πήρε την ωραία κάθετη πάσα από τον Μαρίνο (μετά από σκόρερ, έγινε ΚΑΙ δημιουργός ο Μαρίνος) και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Ιμπαγάσα, με ωραίο, ψύχραιμο πλασέ!

Το 2-3 έμεινε μέχρι το φινάλε, αν και στο β’ μέρος οι δύο ομάδες είχαν λιγότερες ευκαιρίες προς το τέρμα, αλλά τα δύο γκολ. Ο Κωστή στο 74’ παραλίγο να χριστεί σκόρερ! Ο Τζολάκης είχε μια καλή επέμβαση στο 84’ σε απευθείας φάουλ προς την εστία του και το έβγαλε, δίνοντας το δικαίωμα στον Ολυμπιακό Β’ να φύγει νικητής από την έδρα του Ολυμπιακού Βόλου!

Ντεμπούτο για Νταμπό

Στα αξιοσημείωτα του ματς η πρώτη συμμετοχή του Αμπντουλαγιέ Νταμπό! Ο νεαρός άσος, ο οποίος μόλις πριν από λίγες ημέρες υπέγραψε στον Ολυμπιακό και μπήκε να ενισχύσει την ομάδα β’ του Συλλόγου, κατέγραψε κιόλας την πρώτη του συμμετοχή, περνώντας στο ματς στο 80’ αντί του σκόρερ Πινακά!

Συμπερασματικά, ο Ολυμπιακός Β’ έδειξε την ψυχραιμία που χρειάστηκε, σε ένα ματς ροντέο, στο οποίο δέχθηκε και μείωση του σκορ, αλλά και ισοφάριση. Και έφυγε νικητής από την έδρα του Ολυμπιακού Βόλου, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα!

Ολυμπιακός (Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Αποστολόπουλος , Μπαγκαλιάνης, Καλογερόπουλος, Καρμπόβνικ, Ξενιτίδης, Σαπουντζής (61’ Τσέλιος), Κωστή (90’ Ντόι), Σουρλής, Μαρίνος, Πινακάς (80’ Νταμπό).

Διαβάστε επίσης