Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ανεβάζει στροφές για Τούμπα

Ανεβάζει στροφές για Τούμπα
Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 - 19:04

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Κυριακή (30/01, 19:30) για την 20η αγωνιστική της Super League Interwetten. Οι «ερυθρόλευκοι» ανεβάζουν στροφές ενόψει του ντέρμπι και θέλουν να εμφανιστούν έτοιμοι, ώστε να εξασφαλίσουν τη νίκη που θα τους επιτρέψει να κάνουν ένα μεγάλο βήμα για το 47ο πρωτάθλημά τους, καθώς δε θα επιτρέψουν στον ΠΑΟΚ να μειώσει στους 6 βαθμούς από την κορυφή.

Ο Ολυμπιακός βλέπει έναν έναν τους παίκτες του να επιστρέφουν στις προπονήσεις, μετά από τραυματισμούς ή αποκλεισμό από τη διοργάνωση του Κόπα Άφρικα. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει στη διάθεση του κανονικά τους Αγκιμπού Καμαρά και Μπουχαλάκη για την Τούμπα, ενώ ανεβαίνει και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Στις προπονήσεις του Ολυμπιακού θα ενσωματωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες και ο Μαμαντού Κανέ, ο οποίος έρχεται μαζί με τον Αγκιμπού Καμαρά, ενώ δεν αναμένεται να αργήσει η επιστροφή των Γκάρι Ροντρίγκες και Ονιεκουρού, καθώς αμφότεροι είδαν τις εθνικές τους να μένουν εκτός συνέχειας για το Κόπα Άφρικα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, λοιπόν, έχει πολλούς λόγους να χαμογελά, καθώς σιγά-σιγά μαζεύονται όλοι στο Ρέντη και γεμίζουν τα… χέρια του με ποιοτικές λύσεις, όσο η σκληρή δουλειά συνεχίζεται!

Διαβάστε επίσης