ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Ντουντούκα
Θρύλε Θεέ, χρονιά πολλά, 100 χρόνια και δεν είναι αρκετά...

Επιστροφή σε 3άδα στην άμυνα!

Επιστροφή σε 3άδα στην άμυνα!
Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022 - 18:44

Με την ανακοίνωση της ενδεκάδας του Ολυμπιακού για το «αιώνιο» ντέρμπι, έγινε και επίσημο πως ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει και πάλι εμπιστοσύνη στο σύστημα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς.

Συγκεκριμένα, στο κέντρο της «ερυθρόλευκης» άμυνας θα ξεκινήσουν οι Μανωλάς, Παπασταθόπουλος και Μπα, σε μια προσπάθεια του Μαρτίνς να κρατήσει σφιχτά τα μετόπισθεν του Ολυμπιακού και να ελευθερώσει χώρο στα πλάγια μπακ της ομάδας.

Ρέαμπτσιουκ και Λαλά θα έχουν μεγαλύτερη κάλυψη στην αμυντική ζώνη, έχοντας έτσι την ευκαιρία να επελαύνουν πιο συχνά και να δυναμώνουν τα «φτερά» της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός είχε χρησιμοποιήσει το σύστημα με τα τρία σέντερ μπακ και στο «αιώνιο» ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης» στις 11/04/2021, στο οποίο ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει άνετα με 3-1 του Παναθηναϊκού.

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Διαβάστε επίσης