Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρτίνς: «Είμαστε σε συζητήσεις...»

Μαρτίνς: «Είμαστε σε συζητήσεις...»
Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2021 - 23:41

Για τη διαφορά στην απόδοση του Ολυμπιακού από το πρώτο ημίχρονο στο δεύτερο, στο παιχνίδι με τη Λαμία, τις μεταγραφές και τον Μαντί Καμαρά, μίλησε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου.

Αρχικά, σε ερώτηση για τη διαφορά στην εικόνα του Ολυμπιακού από το πρώτο ημίχρονο στο δεύτερο και το αν θα ήθελε ενίσχυση σε άλλη θέση, απάντησε: «Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας. Η απόδοση από το α' στο β' μέρος ήταν τελείως διαφορετική στην ομάδα. Στο ξεκίνημα ήταν τα πράγματα όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Όταν όμως το 2ο γκολ δεν έρχεται η αντίπαλη ομάδα αποκτά αυτοπεποίθηση.

Επίσης η απόδοση από κάποιους παίκτες μας δεν ήταν η αναμενόμενη. Κάποιοι ήταν κουρασμένοι. Κρατάμε τη νίκη. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα του β' μέρους όμως δεν μπορούμε να ακυρώσουμε το ξεκίνημά μας. Έχω μιλήσει και έχω αναφερθεί στον Μανωλά. Το τι περιμένουμε από αυτόν. Είμαστε σε συζητήσεις για τα κενά που θα έχουμε από τους παίκτες που θα πάνε στο Κόπα Άφρικα και για το σε ποιές θέσεις θα προκύψουν ανάγκες».

Για την εικόνα του Μαντί Καμαρά και πως θα βελτιωθεί και τον Ολυμπιακό Β’: «Η δουλειά είναι η απάντηση για τον Μαντί Καμαρά. Να δουλέψει πιο καλά και περισσότερο. Ο «Κάνιο» κάνει εξαιρετική δουλειά και έχει παίκτες νέους σε ηλικία που κάνουν πολύ καλή δουλειά και που είναι πρώτη φορά σε τέτοιο επίπεδο. Παρακολουθούμε ότι γίνεται εκεί και μακάρι να συνεχίσουν καλά. Να ευχηθούμε πολλοί από τους παίκτες αυτούς να έρθουν στην πρώτη ομάδα», είπε και ανέφερε τους Κίτσο, Αποστολόπουλο, Κινκουέ, Αλγκασίμ Μπα και Ξενιτίδη και όχι μόνο.

Διαβάστε επίσης