Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Γιώργο Μασούρα, τι έχεις κάνει…

Γιώργο Μασούρα, τι έχεις κάνει…
Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2021 - 10:20

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πλέον την αξία του Γιώργου Μασούρα. Και εκείνη την οποία έχει για τον Ολυμπιακό, αλλά και γενικά, ως Έλληνας ποδοσφαιριστής. Ο εξτρέμ του Θρύλου βρήκε ξανά δίχτυα, απέναντι στον Ιωνικό αυτή τη φορά και πλέον είναι ο ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει καταφέρει να σκοράρει απέναντι σε όλες τις ομάδες της πρώτης κατηγορίας… Ένα επίτευγμα απίθανο, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι δεν το έχουν καταφέρει τεράστιοι σκόρερ του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Μάλιστα, σε αυτές τις ομάδες συμπεριλαμβάνεται, προφανώς και ο Ολυμπιακός, εναντίον του οποίου ο Μασούρας είχε σκοράρει, με τη φανέλα του Πανιώνιου! Κατά τα άλλα, ο Έλληνας ακραίος επιθετικός μετρά τις 203 συμμετοχές στη Super League. Τις πρώτες 123 με τη φανέλα του Πανιώνιου και τις υπόλοιπες 80 με τα χρώματα του Ολυμπιακού. Έχει πετύχει 46 γκολ στην πρώτη τη τάξει εθνική κατηγορία, από τα 60 τα οποία έχει βάλει συνολικά στην καριέρα του, στη Γ’ Εθνική, στο Κύπελλο και στην Ευρώπη, μεταξύ άλλων.

Ο Μασούρας είναι ο ποδοσφαιριστής, τον οποίο κάθε προπονητής θα ήθελε στην ομάδα του. Μπορεί να μην είναι ο πλέον φαντεζί παίκτης, αν και εξτρέμ μπορεί να μην… ξεσηκώνει την εξέδρα με τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται, αλλά έχει ένα μοναδικό προσόν: Ξεσηκώνει την εξέδρα με τα πάμπολλα γκολ του!

Διαβάστε επίσης