Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μαρτίνς για Εμβιλά: «Ελπίζουμε»

Μαρτίνς για Εμβιλά: «Ελπίζουμε»
Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 - 20:49

Άλλη μία απώλεια μετράει, μέχρι νεοτέρας, ο Ολυμπιακός. Μετά το χθεσινό ματς με την Αντβέρπ, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει την προσοχή του στραμμένη, πέρα από την υπόθεση Μασούρα και στην υπόθεση Εμβιλά. Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι πολύ σημαντικοί, για την ενδεκάδα του Πέδρο, το έχει τονίσει επανειλημμένα. Το είπε ξανά για τον Μασούρα, μιλώντας στη Nova, ενόψει Λαμίας. Αλλά φυσικά στάθηκε και στο θέμα Εμβιλά, κάνοντας ειδική αναφορά, μετά από ερώτηση.

«Είχε κάποιες ενοχλήσεις στο πόδι του. Εκείνη τη στιγμή αποφασίσαμε πως ίσως έπρεπε να βγει. Η ομάδα ίσως εκείνη τη στιγμή διαισθάνθηκε το πρόβλημα. Αποφασίσαμε να συνεχίσουμε. Όλο αυτό έφερε μία αναστάτωση στην ομάδα και χάθηκε η συγκέντρωση. Ωστόσο έχουμε μία μέρα να εκτιμηθεί η κατάστασή του και ελπίζουμε να αποδειχθεί πως θα είναι εντελώς καλά», ήταν τα λόγια του προπονητή του Ολυμπιακού, ο οποίος ξέρει πόσο σημαντικός είναι ο Εμβιλά για την 11άδα του, ακόμη και αν έχει ένα πλούσιο ρόστερ στα χέρια του και άρα τη δυνατότητα να καλύψει ενδεχόμενο κενό του.

«Ελπίζουμε», λοιπόν, από τον προπονητή του Ολυμπιακού, για τον σπουδαίο Γάλλο. Ο οποίος αναλόγως με το πως θα είναι η κατάστασή του, θα προστατευτεί ή θα «πέσει στη μάχη» ξανά, στο ΔΑΚ Λαμίας, στην προσεχή αναμέτρηση πρωταθλήματος. Οψόμεθα…

Διαβάστε επίσης