Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο Τόμας Βατσλίκ μετράει αντίστροφα

Ο Τόμας Βατσλίκ μετράει αντίστροφα
Τρίτη, 17 Αυγούστου 2021 - 11:31

Συζητάμε εδώ και μέρες, για την επικείμενη πρώτη του Τόμας Βατσλίκ, κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού, σε επίσημο ματς. Ο Θρύλος έχει στα χέρια του τον καλύτερο τερματοφύλακα του πρόσφατου Euro, στο οποίο διέπρεψε, με τη φανέλα της Εθνικής Τσεχίας και η στιγμή, κατά την οποία θα τον δούμε κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας του Πειραιά, φτάνει.

Όλα δείχνουν ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θα δώσει το χρίσμα βασικού στον Τόμας Βατσλίκ, για τα ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος στους τέσσερις αγώνες με Νέφτσι Μπακού και Λουντογκόρετς βασίστηκε στον Κωνσταντίνο Τζολάκη, για να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του, ετοιμάζεται να προχωρήσει σε αλλαγή, σε αυτή τη θέση. Και όπως γίνεται αντιληπτό, η ώρα του Τόμας Βατσλίκ να καθίσει στο τέρμα, φτάνει.

Ο Βατσλίκ, πέραν της δεδομένης ικανότητάς του, μπορεί να καταθέσει και την εμπειρία του, στον Ολυμπιακό. Μπορεί να καταθέσει ποιότητα, αλλά και πείρα, σε κρίσιμες στιγμές και δύσκολες καταστάσεις. Ο Τζολάκης έχει τρομερή ποιότητα και ικανότητα, αλλά δεδομένα του λείπει η εμπειρία. Και σε παιχνίδια κρίσιμα, όπως αυτά με τη Σλόβαν, τα οποία έρχονται, η εμπειρία θα παίξει ακόμη μεγαλύτερο ρόλο.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει το «μαξιλαράκι» του Conference League, αλλά δεν θέλει να σκέφτεται ότι δεν θα «τσεκάρει» το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League. Και στην προσπάθειά του αυτή, ο Ολυμπιακός θα ποντάρει στην ποιότητα και την εμπειρία του Τόμας Βατσλίκ.

Διαβάστε επίσης

Ρόνι Λόπες: Παίκτης πασπαρτού!

Ρόνι Λόπες: Παίκτης πασπαρτού!

Ο Πορτογάλος εξτρέμ παίζει και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό και ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να σχεδιάζει έχοντας έναν παίκτη… μπαλαντέρ!