Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Γι’ αυτόν τον εμετικό τύπο θα παρέμβει κανείς; (video)

Γι’ αυτόν τον εμετικό τύπο θα παρέμβει κανείς; (video)
Κυριακή, 23 Μαΐου 2021 - 17:30

Προφανώς αν είχατε δει κάτι διαφορετικό, από την πλευρά του Ολυμπιακού, θα είχε ενεργοποιηθεί όλο το σύστημα και θα διαβάζατε για τα περί διαφορετικότητας και του ήθους. Ο Θωμαΐδης θα είχε ξεδιπλώσει όλες του τις προσβάσεις στο δικαστικό ρεπορτάζ και προφανώς, θα είχε υπάρξει και κινητοποίηση.

Αυτός ο εμετικός τύπος που παριστάνει τον προπονητή του ΠΑΟΚ, στα social media του έκανε ένα live video την ώρα των πανηγυρισμών με τους φίλους της ομάδας του.

Το τι έλεγε το στόμα του δεν υπάρχει.

Για τον Ολυμπιακό, για τον Μαρινάκη…

«Γ… τον Ολυμπιακό, γ… τον Μαρινάκη, τους γ….. καλά, άντε γ…….. πούστ….» τα λόγια του Γκαρσία. Θα παρέμβει κανείς γι’ αυτό το εμετικό ξέσπασμα του στερημένου από επιτυχίες και καλά προπονητή; Ο Σαββίδης τα υιοθετεί;

Ανάρτηση για την ξεφτίλα του Γκαρσία, έκανε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, όπου αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο κ. Σιμιτζόγλου και οι εισαγγελείς φαντάζομαι ήδη έχουν ασχοληθεί με την ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΗΣ ΓΥΦΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞ. Δεν είναι ένας οπαδός αλλά ο προπονητής του ΠΑΟΚ και βρίζει χυδαία στο live του δικού του λογαριασμού. Μετά τις χειρονομίες στο ΟΑΚΑ. (Αυτά φυσικά ενώ εμείς είχαμε φύγει…) ΚΑΤΆ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ».

Διαβάστε επίσης