Ντουντούκα
Θρύλε, Θεέ μου, Ολυμπιακέ μου!

Άρης: Πρώτη ήττα στο Λεκανοπέδιο δια χειρός… Θρύλου! (video)

Άρης: Πρώτη ήττα στο Λεκανοπέδιο δια χειρός… Θρύλου! (video)
Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021 - 12:59

Ο Ολυμπιακός νίκησε, το απόγευμα της Κυριακής, τον Άρη, στο Καραϊσκάκη, με 1-0, για την πρώτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και αυτή η ήττα ήταν η πρώτη της ομάδας του Μάντζιου, στο Λεκανοπέδιο, για φέτος. Μόνο ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος του Άρη και πάνω από όλους, στη Σούπερ Λιγκ! Μόνο εκείνος θα μπορούσε να τον υποχρεώσει σε ήττα, στο Λεκανοπέδιο. Το γκολ, ως γνωστόν, ο Γιώργος Μασούρας.

Αυτό το γκολ σταμάτησε το εντυπωσιακό σερί του Άρη, που ήταν αήττητος στο φετινό πρωτάθλημα στο Λεκανοπέδιο της Αττικής.

Στην κανονική περίοδο νίκησε τον Παναθηναϊκό, τον Απόλλωνα και την ΑΕΚ, ενώ έφερε ισοπαλίες με Ατρόμητο και Ολυμπιακό.

Προηγούμενη ήττα του Άρη στο Λεκανοπέδιο ήταν την 1η Ιουλίου 2020, από τον Παναθηναϊκό στα περσινά πλέι οφ.

Θυμίζουμε ότι ο Άρης κατάφερε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος να μην ηττηθεί από ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό κα ΠΑΟΚ εκτός έδρας, για πρώτη φορά στην ιστορία του, αναφέρει η Σούπερ Λιγκ στο slg.gr.

Διαβάστε επίσης