Ο Βαλμπουενά είναι μία υπερπολύτιμη μονάδα, για τον Ολυμπιακό. Όχι μόνο καθαρά αγωνιστικά. Αλλά και εξωαγωνιστικά. Από άποψη τόνωσης του ηθικού των συμπαικτών του. Ο Γάλος ‘μαέστρος’ είναι εκείνος που ξέρει καλά πως να ωθεί τους συμπαίκτες του, μπροστά, τόσο με τις κουβέντες του, εντός αγωνιστικού χώρου, όσο και με το ίδιο του το παιχνίδι!
‘Τρελάθηκε’ που έχασε τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν γινόταν αλλιώς. Δεν θα ρίσκαρε ο Μαρτίνς, σε τόσο κρίσιμη καμπή… Έχουμε δρόμο ακόμη και κανείς δεν… περισσεύει. Θα τους χρειαστεί ΟΛΟΥΣ, μέχρι το φινάλε. Έμεινε, έτσι, εκτός, προληπτικά.
Τώρα, όμως επανήλθε και είναι… ορεξάτος! Πιο έτοιμος από ποτέ! Δίνει το σύνθημα για άλλη μία εκτός έδρας αναμέτρηση, με ποστάρισμά του στα Social Media και… τραβάει μπροστά, όλη την ομάδα!
Και όλους εμάς, φυσικά, που τον βλέπουμε να γουστάρει τόσο πολύ, που φορά τον ‘Εφηβο στο στήθος!