Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Πρωτοφανές! Είπαν «ναι» στο σκάνδαλο με την Εφέσεων!

Πρωτοφανές! Είπαν «ναι» στο σκάνδαλο με την Εφέσεων!
Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2020 - 15:31

Κανονικότητα στην αθλητική δικαιοσύνη είναι να λειτουργεί η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και όχι το ελληνικό ποδόσφαιρο να περιμένει μέχρι τον Οκτώβριο (συγκεκριμένα μέχρι 09/10), που η ΕΠΟ όρισε ΓΣ για την εκλογή των τακτικών δικαστών. Κανονικά η ΓΣ θα έπρεπε να οριστεί εντός 15 ημερών και αυτό προσπάθησε να πετύχει ο Ολυμπιακός στην τηλεδιάσκεψη της Superleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν πρόταση για να ζητήσει η Λίγκα από την ΕΠΟ να αποφασίσει, αύριο κιόλας μέσω της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων, τον ορισμό έκτακτης ΓΣ, ώστε να εκλεγούν τα μέλη της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Κι όμως, υπήρξαν ομάδες που είπαν «όχι» στην κανονικότητα και «ναι» στην ανωμαλία. Εναντίον της πρόταση του Ολυμπιακού ψήφισαν οι... γνωστοί, δηλαδή οι ΠΑΟΚ, Βόλος, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Λαμία, Παναιτωλικός και Ξάνθη. Μιλάμε για φοβερά πράγματα.

Τα παραπάνω δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ φοβάται για την πολυϊδιοκτησία. Ο ΠΑΟΚ που πανηγύριζε, εξαιτίας της απόφασης του CAS, επειδή η Εφέσεων θα μπει στην ουσία αλλά ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να λειτουργήσει! Ας μην ξεχνάμε πως οι παραιτήσεις ξεκίνησαν μετά από μπούλιγκ του ΠΑΟΚ σε δυο δικαστές της Επιτροπής Εφέσεων που είχαν ψηφίσει υπέρ της πολυϊδιοκτησίας.

Υπάρχουν υποθέσεις που εκκρεμούν από την σεζόν 2019-20, το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 12 Σεπτμεβρίου και για περισσότερο από έναν μήνα δεν θα υπάρχει Επιτροπή Εφέσεων. Δεν θα υπάρχει δεύτερος βαθμός αθλητικής δικαιοσύνης...

Διαβάστε επίσης