Συνεχίζονται τα σενάρια στο εξωτερικό, σχετικά με τις μεταγραφικές αναζητήσεις του Ολυμπιακού. Ειδικά στην Πορτογαλία, το όνομα του Θρύλου ακούγεται πολύ και «μπλέκεται» με παίκτες όπως ο Ζότα, ο Γουίλσον ή ο Ντάβιντσον. Ο τελευταίο είναι ο εξτρέμ (και φορ) της Γκιμαράες. Βραζιλιάνος, ετών 29, με πλούσια καριέρα και πολύ παραγωγική. Ο έμπειρος ακραίος επιθετικός, ο οποίος μπορεί να παίξει και στην κορυφή, όποτε χρειαστεί, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022, με τη Βιτόρια Γκιμαράες.
Η τρέχουσα χρηματιστηριακή του αξία είναι στα 2,8 εκ. ευρώ, σύμφωνα με το tranfermarkt, γεγονός που δεν κάνει πολύ εύκολη την περίπτωσή του. Ο Ολυμπιακός, ωστόσο, έχει τη φήμη ομάδας, η οποία δεν κάνει πίσω, όταν θέλει να πάρει έναν παίκτη. Τα 7 εκατομμύρια, τα οποία πλήρωσε ο Ολυμπιακός, κατόπιν εντολής του Βαγγέλη Μαρινάκη, για τον Ντανιέλ Ποντένσε, το αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο.
Τα σενάρια, λοιπόν, για τον Ντάβιντσον, καλά κρατούν και στην Πορτογαλία αναπτύσσονται καθημερινά. Ο έμπειρος Βραζιλιάνος διακρίνεται στο γήπεδο, έχοντας φέτος 37 παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις με την Μπράγκα, έχοντας πετύχει 10 γκολ και μοιράσει 11 ασίστ!