Ντουντούκα
Θρύλε, Θεέ μου, Ολυμπιακέ μου!

Δεν σταματάει πουθενά

Δεν σταματάει πουθενά
Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020 - 10:16

Αστεία η αποβολή του Ομάρ Ελαμπντελαουί στο Περιστέρι, βγαλμένη από τα συρτάρια της… εξυγίανσης. Απόφαση διαιτητική, η οποία ήρθε να μας θυμίσει τι γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εδώ και δυο χρόνια περίπου… Αστεία και τα πέναλτι του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, με τη φίλαθλη Ελλάδα να βλέπει και να παραδέχεται ξανά το ότι ήταν… αποκύημα διαιτητικής φαντασίας.

Δεν σταματάει η εξυγίανση. Πουθενά. Το έργο μοιάζει να φτάνει στο τέλος του και πριν αφήσει την… τελευταία της πνοή, η εξυγίανση δείχνει να φουλάρει, για να προλάβει έναν τελευταίο… χορό. Ο Ολυμπιακός μάχεται κάθε αγωνιστική, να παίξει ένα κανονικό ποδόσφαιρο, σε ένα μη κανονικό πρωτάθλημα. Όπως φάνηκε και χθες, όπου με… νύχια και με δόντια η εξυγίανση προσπάθησε να ανεβάσει πρώτο τον ΠΑΟΚ στη βαθμολογία.

Όσο αντέχει η… εξυγίανση, αυτά θα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η FIFA και η UEFA παλεύουν να συνεννοηθούν με την ελληνική κυβέρνηση, για να έρθουν… τομές που θα φέρουν την αλλαγή και το τέλος του ‘συστήματος’. Μέχρι τότε, το ελληνικό ποδόσφαιρο μένει… όμηρος. Και ο Ολυμπιακό παλεύει κόντρα σε όλους και σε όλα!

Διαβάστε επίσης