ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Ντουντούκα
Θρύλε Θεέ, χρονιά πολλά, 100 χρόνια και δεν είναι αρκετά...

«Δανεικός στη Μλάντοστ ο Νίκολιτς»

«Δανεικός στη Μλάντοστ ο Νίκολιτς»
Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2019 - 16:24

Μία από τις επενδύσεις που έκανε ο Ολυμπιακός το περασμένο καλοκαίρι ήταν η απόκτηση του Νεμάνια Νίκολιτς. Ο 18χρονος δεξιός μπακ την περασμένη σεζόν είχε ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του στη Μλάντοστ και παραχωρήθηκε από τους «ερυθρόλευκους» με τη μορφή δανεισμού στη Ραντνίτσκι Νις.

Ωστόσο όλα δείχνουν ότι ο Βόσνιος αμυντικός δεν θα ολοκληρώσει τη σεζόν στη Σερβία. Και αυτό γιατί κρίθηκε σκόπιμο να επιστρέψει στη Μλάντοστ προκειμένου να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Ο νεαρός μπακ αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ραντίτσκι μόλις μια φορά και αυτή ως αλλαγή.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Μλάντοστ, Μενσούρ Μούσιγια επιβεβαίωσε την είδηση και ανέφερε χαρακτηριστικά όψι μέσα στις επόμενες ημέρες ο Νίκολιτς θα βρίσκεται στη Βοσνία.

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Διαβάστε επίσης