Ο κ. Μαρινάκης τιμήθηκε για τη φιλανθρωπική του δράση! (photos)
Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019 - 14:10
Με το βραβείο Αθηναΐδες 2019 τιμήθηκε ο ηγέτης του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ισχυρός άνδρας του Θρύλου, της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα, τιμήθηκε από τον Σύλλογο Αθηναΐδες, για την φιλανθρωπική του δράση και την ατέρμονη προσφορά του, προς τους συνανθρώπους μας.
Οι Αθηναΐδες, ανήκουν στις Κόρες της Πηνελόπης (Daughters of Penelope), της ευρύτερης οικογένειας της Ελληνοαμερικάνικης εκπαιδευτικής και προοδευτικής Ομοσπονδίας, AHEPA (American Hellenic Educational Progressive Association) η οποία μετράει κάτι λιγότερο από 100 χρόνια ύπαρξης!
Την όμορφη βραδιά, «άνοιξε» με το λόγο της η Πρόεδρος των Αθηναΐδων, κα. Ρένα Βασιλάκη, η οποία προλόγισε τη βράβευση του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο ηγέτης του συλλόγου μας, παρέλαβε το βραβείο, για τη σπουδαία και ανυστερόβουλη προσφορά του στα δρώμενα της χώρας, με την πλούσια φιλανθρωπική του δράση να ξεχωρίζει και να παρουσιάζεται ιδανικά και μεστά μέσω ενός εξαιρετικού βίντεο.
«Νιώθω πολύ οικεία με όλους εσάς, γιατί βλέπω πολλούς φίλους που τους γνωρίζω χρόνια, έχουμε συνεργαστεί και επαγγελματικά, και στο Δήμο Πειραιά, και στα αθλητικά δρώμενα, οπότε είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος.
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για όλα αυτά που κάνετε για τους συνανθρώπους μας και να σας πω ότι είμαστε κοντά σας και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια.
Μακάρι να υπήρχαν κι άλλες γυναίκες με τις ίδιες ευαισθησίες στην Ελλάδα, κάνοντας πράγματα για τους συνανθρώπους μας. Για ακόμα μια φορά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και να συνεχίσετε αυτή την ωραία προσπάθεια!», ανέφερε στον χαιρετισμό του, ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης.
Ο Μάρκους Μπεργκ λέει ότι δεν ήρθε στον Θρύλο, λόγω ΠΑΟ. Προεκτείνοντας την σκέψη του, θα έπρεπε να λέει και ότι δεν έπαιξε Champions League… λόγω Θρύλου!