Ντουντούκα
Θρύλε, Θεέ μου, Ολυμπιακέ μου!

Ο Ολυμπιακός μοίρασε πολλά χαμόγελα στο Ναό! (pics)

Ο Ολυμπιακός μοίρασε πολλά χαμόγελα στο Ναό! (pics)
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019 - 19:41

Μία εξαιρετικά όμορφη κίνηση πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός σε συνεργασία με την stoiximan λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο και των δύο ομάδων μοίρασαν χαμόγελα σε μικρούς φίλους των Πειραιωτών, πετώντας τους κουκλάκια της μασκότ του Θρύλου, του Leone.

Τα κουκλάκια ρίχτηκαν στη Θύρα 30 του Ναού, εκεί όπου φιλοξενήθηκαν στον αποψινό αγώνα παιδιά από τα Εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιά, την Εταιρία Προστασίας Ανηλικών Πειραιά "Ο Καλός Ποιμήν", το Ειδικό Σχολείο Αυτιστικών Πειραιά, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Μοσχάτου, το Κέντρο Ασυνόδευτων Ανηλίκων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και την Κιβωτό του Κόσμου.

Πραγματικά, εξαιρετική κίνηση των Πειραιωτών σε συνεργασία με την Stoiximan. Δείτε παρακάτω σχετικές φωτογραφίες.

Διαβάστε επίσης

Γκολάρα από τον Σουντανί! (vid)

Γκολάρα από τον Σουντανί! (vid)

Ο Αλγερινός άσος του Ολυμπιακού με τρομερή καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0 κόντρα στον ΟΦΗ, εκμεταλλευόμενος την εξαιρετική ασίστ του Ποντένσε.

Εμπιστοσύνη σε Αβραάμ

Εμπιστοσύνη σε Αβραάμ

Ο Πέδρο Μαρτίνς έμεινε πολύ ευχαριστημένος από τον Έλληνα στόπερ στο ματς με τον Άρη και τον διατηρεί στο αρχικό σχήμα των «ερυθρολεύκων» και με τον ΟΦΗ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΦΗ 2-1 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΦΗ 2-1 (Τελικό)

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 19:30 (live gavros.gr/NS2) τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη με στόχο μόνο τη νίκη, που θα τον κρατήσει στην κορυφή!