Βασικός με τη Σερβία Κ21 ο Μάρκοβιτς!

Στο βασικό σχήμα της εθνικής Σερβίας Κ21 βρέθηκε ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς στο ματς με την αντίστοιχη ομάδα για το ματς με την Λετονία.
Ο αμυντικός του Ολυμπιακού δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να πάρει χρόνο συμμετοχής στους «ερυθρόλευκους», ωστόσο, βρέθηκε κανονικά στις κλήσεις του ομοσπονδιακού του τεχνικού και μάλιστα ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους Λετονούς.
Στο ημίχρονο αντικαταστάθηκε από τον Ντέβετακ, πραγματοποιώντας πάντως στο πρώτο μέρος αρκετά καλή εμφάνιση, έχοντας και μία καλή στιγμή στο παιχνίδι σε στημένη φάση να σκοράρει.
Για την ιστορία οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1, με τον Λιέπα στο 10’ για τους Λετονούς να σκοράρει και τον Άντζιτς στο 57’ να διαμορφώνει το τελικό σκορ της αναμέτρησης.