Ο μεγάλος άτυχος της βραδιάς της πρόκρισης, επί της Κράσνονταρ, στους ομίλους του Champions League, ήταν ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος χτύπησε στο γόνατο. Το πρωί της Πέμπτης, ο Πορτογάλος σέντερ μπακ υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση, επιτυχημένη φυσικά, από τον κ. Χρήστο Θέο. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως και όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού, του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση, λέγοντας του «σε περιμένουμε γρήγορα κοντά μας».
Μην επαναπαύεστε! Ο Θρύλος σήμερα μαθαίνει τους αντιπάλους, οι οποίοι θα νιώσουν την ατμόσφαιρα του Καραϊσκάκη στον όμιλο του Champions League. Θυμηθείτε μαζί μας πως φτάσαμε στη σημερινή κλήρωση! ΠΑΜΕ!
Συνεχίζονται οι μεταγραφές στον Ολυμπιακό, ο οποίος ενισχύεται για το «τώρα» και το «αύριο»! Αναμένεται απόψε στην Ελλάδα και ο Μάξι Λοβέρα, για να υπογράψει!