Θρύλε Θεέ, χρονιά πολλά, 100 χρόνια και δεν είναι αρκετά...
«Εκεί που ανήκουμε…» (pic)
Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019 - 08:56
Ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που έπρεπε στη Ρωσία. Επικράτησε και στο δεύτερο ματς της Κράσνονταρ, αυτή τη φορά με 2-1 και έτσι, πήρε και τυπικά την πρόκριση για τους ομίλους του Champions League!
Με τον Βασίλη Τορόσιδη να στέλνει το μήνυμα του μέσω των social media, αναρτώντας την παρακάτω φωτογραφία στο Instagram και γράφοντας χαρακτηριστικά: «Εκεί που ανήκουμε…».
Το τραγούδι που έπαιξε από τα ηχεία του αεροπλάνου, με το οποίο «πετάει» η αποστολή του Θρύλου για την επιστροφή της στη χώρα μας και η ομαδική φωτογραφία των Πειραιωτών.
Ο Ολυμπιακός «σκόρπισε» την Κράσνονταρ και στην Ρωσία, επιστρέφοντας στα αστέρια, με το σάιτ της UEFA να έχει στο πρώτο του θέμα την πρόκρισή του στους ομίλους του Champions League.