Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το έχει κάνει ξανά ο Ραντζέλοβιτς! (vid)

Το έχει κάνει ξανά ο Ραντζέλοβιτς! (vid)
Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019 - 11:24

Υπέροχο γκολ το πρώτο του Λαζάρ Ραντζέλοβιτς, χθες το βράδυ στο Καραϊσκάκη. Ο Σέρβος έκανε τρομερή κίνηση, στον χώρο ευθύνης του, στη δεξιά πλευρά, πήρε την υπέροχη ασίστ του Βαλμπουενά και σκόραρε, κάνοντας το 2-0! Ο Σέρβος την… έχει τη συγκεκριμένη κίνηση, ξέρει πως να βρεθεί στο σωστό σημείο και έδειξε ότι στο «οπλοστάσιό» του είναι και τα τελειώματα, από πλάγια θέση.

Το έχε κάνει ξανά ο… μικρός μάγος. Σε αγώνα της εθνικής Νέων της Σερβίας, με αντίπαλο την Πολωνία, εκτός έδρας, έχει σκοράρει σχεδόν με τον ίδιο τρόπο, βγαίνοντας από πλάγια, μέσα στην περιοχή, παίρνοντας την τελική πάσα και μετατρέποντάς την σε γκολ! Ψυχραιμία στην σκέψη, σηκώνει το κεφάλι και βλέπει που θέλει να στείλει την μπάλα… Και το κάνει με τρόπο που δεν σηκώνει αμφισβήτηση…

Δείτε το γκολ που είχε πετύχει κόντρα στην Πολωνία, με το εθνόσημο και το οποίο μοιάζει πολύ με το χθεσινό, κόντρα στην Κράσνονταρ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

????????????⚽️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ randjeloviclazar στις

Διαβάστε επίσης

Τώρα το χρέος όλων είναι ένα!

Τώρα το χρέος όλων είναι ένα!

Γεμίζουμε το Καραϊσκάκη και αυτό το Σάββατο, απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης! Όλοι κοντά στην ομάδα που μας κάνει υπερήφανους!