Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανδρέας Μπουχαλάκης ή αλλιώς... Φόρεστ Γκαμπ (pic)

Ανδρέας Μπουχαλάκης ή αλλιώς... Φόρεστ Γκαμπ (pic)
Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019 - 11:09

Πρώτος σε χιλιόμετρα εντός γηπέδου αναδείχθηκε χθες ο Ανδρέας Μπουχαλάκης! Ο μέσος του Ολυμπιακού, μετά το τετ-α-τετ που είχε με τον Πέδρο Μαρτίνς, την επομένη του αγώνα με την Μπασακσεχίρ, εμφανίστηκε χθες απείρως ανεβασμένος! Πήρε τα πάνω του, έδειξε σε τρομερή κατάσταση και έκανε… τα πάντα! Έκοβε, μοίραζε, κοντρόλαρε και ανεβοκατέβαζε τον ρυθμό κατά το δοκούν και κατόπιν εντολής του Πέδρο Μαρτίνς.

Πέρα και πάνω από όλα, όμως, έγραψε 11,74 χλμ εντός αγωνιστικού χώρου, καλύπτοντας σχεδόν… κάθε εκατοστό του αγωνιστικού χώρου του Κραϊσκάκη! Πρώτος σε όλο το γήπεδο, όχι μόνο από πλευράς Ολυμπιακού, αλλά συνολικά! Ο «Μπούχα» έτρεξε περισσότερο από όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν και, βγάζοντας στην άκρη την ασίστ στον Ποντένσε, στο 4-0, έκανε τόση πολλή δουλειά!

Ρίχνοντας μία γρήγορα ματιά στα στατιστικά, βλέπουμε τον Γκιλιέρμε δεύτερο, από πλευράς Ολυμπιακού στην σχετική στατιστική κατηγορία, με 10,54 χλμ. και τρίτο τον… έφηβο Βαλμπουενά! Ο Γάλλος είχε 10,07 χλμ. και έδειξε ξανά ότι έχει να δώσει ΠΟΛΛΑ στον Ολυμπιακό!

Διαβάστε επίσης

Τώρα το χρέος όλων είναι ένα!

Τώρα το χρέος όλων είναι ένα!

Γεμίζουμε το Καραϊσκάκη και αυτό το Σάββατο, απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης! Όλοι κοντά στην ομάδα που μας κάνει υπερήφανους!

Ισοφάρισε ρεκόρ δεκαετίας!

Ισοφάρισε ρεκόρ δεκαετίας!

Το 2009 ήταν η τελευταία φορά, κατά την οποία ο Θρύλος κράτησε για πέντε σερί ευρωπαϊκά παιχνίδια το «μηδέν παθητικό»!