Ντουντούκα
Θρύλε, Θεέ μου, Ολυμπιακέ μου!

Θα έχουν πολλή δουλειά Ομάρ και Τσιμίκας...

Θα έχουν πολλή δουλειά Ομάρ και Τσιμίκας...
Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019 - 00:35

Δύο από τα «όπλα» της φετινής Κράσνονταρ μέχρι στιγμής είναι οι εξτρέμ της. Με τους Βάντερσον και Σουλεϊμάνοφ να πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις και να οδηγούν την ομάδα τους.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, Ομάρ και Τσιμίκας, οι οποίοι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κληθούν να τους αντιμετωπίσουν, θα έχουν πολλή και δύσκολη δουλειά.

Ωστόσο, και οι δύο έχουν δείξει μέχρι στιγμής, αλλά και από την περυσινή σεζόν ότι μπορούν να τα φέρουν εις πέρας στα δύσκολα. Μάλιστα, ο Τσιμίκας ήδη έχει κληθεί να σταματήσει τους καλύτερους παίκτες της Πλζεν και Μπασακσεχίρ, Καγιάμπα και Βίσκα, παίρνοντας πολύ υψηλό βαθμό.

Αυτό θα κληθούν να κάνουν ξανά, εξουδετερώνοντας τα «όπλα» των Ρώσων, κάνοντας πιο εύκολο το έργο της υπόλοιπης ομάδας να διευρύνει το σερί που κρατάει ανέπαφη την εστία της.

Διαβάστε επίσης

Το όνειρο των ομίλων του Champions League...

Το όνειρο των ομίλων του Champions League...

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δεν βλέπουν την ώρα για τις «μάχες» με την Κράσνονταρ, όντες πανέτοιμοι να τα δώσουν όλα, ώστε να κάνουν ένα από τα όνειρά τους πραγματικότητα.