ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Ντουντούκα
Θρύλε Θεέ, χρονιά πολλά, 100 χρόνια και δεν είναι αρκετά...

Βγαίνουν και εξαφανίζονται!

Βγαίνουν και εξαφανίζονται!
Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2019 - 22:47

Τα «μαγικά χαρτάκια» για το πρώτο ματς με την Κράνονταρ στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο των πλέι οφ του Champions League βρίσκονται στη διάθεση του κόσμου του Ολυμπιακού από σήμερα, Παρασκευή (16/08).

Οι ΓΑΥΡΟΙ θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν εισιτήρια για το μεγάλο παιχνίδι με τους Ρώσους είτε μέσω ίντερνετ, είτε από τα εκδοτήρια στο Φαληρικό γήπεδο από τις 10:00-18:00.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, τα «μαγικά χαρτάκια» θα κάνουν άμεσα… φτερά, με τον κόσμο του Θρύλου να πρέπει γι’ αυτό τον λόγο να βιαστεί, αν θέλει να κλείσει θέση και εκείνος στο Ναό, δίνοντας ώθηση στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς για το πρώτο βήμα για την επιστροφή στα αστέρια…

Ο Ναός την ερχόμενη Τετάρτη (21/08) θα «βράζει» για μία ακόμη φορά, δίνοντας την ώθηση που χρειάζεται στον Ολυμπιακό για να πάρει σκορ πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στην Ρωσία.

Υπενθυμίζουμε την ενημέρωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ:

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της Φάσης των Play-Off του UEFA Champions League απέναντι στην Κράσνονταρ που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Τετάρτη 21/8 και ώρα 22:00, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου «Γεώργιος Καραϊσκάκης», που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, Παρασκευή 16/8 (10:00 – 18:00), Σάββατο 17/8 (10:00 – 15:00), Δευτέρα 19/8 (10:00 – 18:00), Τρίτη 20/8 (10:00 – 18:00) και Τετάρτη 21/8 από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Εισιτήρια θα διατεθούν και μέσω Internet (www.olympiacos.org) από Παρασκευή 16/8 από τις 09:00 έως την εξάντλησή τους.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:

α) τη λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email)

β) από τα εκδοτήρια του σταδίου «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με την επίδειξη Α.Δ.Τ. και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας

γ) με την εφαρμογή Ticket Mobile κατά την οποία το εισιτήριο εμφανίζεται σε Smartphone.

Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια εφόσον προσκομίσει ισάριθμες ταυτότητες και κάρτες φιλάθλου και να έχει υποχρεωτικά και το ΑΜΚΑ.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 15€, 20€, 30€, 35€, 40€, 45€, 55€, 175€ (VIP) & 225€ (VVIP)

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» που ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο το τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet (www.olympiacossfp.gr )

Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π στο 2111007060.

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα επίσημα σημεία πώλησης της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ».

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Διαβάστε επίσης

Μαύρα χάλια και… ωραία ατμόσφαιρα στην ΑΕΚ

Μαύρα χάλια και… ωραία ατμόσφαιρα στην ΑΕΚ

Τραγική εμφάνιση από τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι δεινοπάθησαν να περάσουν από μία… Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα… Ο Λιβάγια έγινε αλλαγή και πήγε έξαλλος στα αποδυτήρια… Τι... ωραία ατμόσφαιρα.

Ο Καμαρά ξεπέρασε τον... εαυτό του!

Ο Καμαρά ξεπέρασε τον... εαυτό του!

Στο δεύτερο ματς με την Μπασακσεχίρ στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο μέσος από τη Γουινέα «έπιασε» τα 2.645 αγωνιστικά λεπτά με την φανέλα του Ολυμπιακού, τα περισσότερα δηλαδή στην καριέρα του...

Συνεχίζει να ανεβαίνει ο Μαρτίνς!

Συνεχίζει να ανεβαίνει ο Μαρτίνς!

Νέα άνοδος για τον Πορτογάλο προπονητή του Ολυμπιακού μετά την πρόκριση επί της Μπασακσεχίρ στην κατάταξη των κορυφαίων κόουτς στον πλανήτη.