Κοντά στον Ατρόμητο ο Ανδρούτσος...

Πολύ κοντά στον Ατρόμητο φαίνεται να βρίσκεται ο Θανάσης Ανδρούτσος, με τους Περιστεριώτες να έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη, τον οποίο αν τελικά αποκτήσουν αυτό θα γίνει με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.
Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δεν βρισκόταν στα άμεσα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς και έτσι η επιλογή να πάρει παιχνίδια στα πόδια του βρισκόταν από την περυσινή σεζόν στο μυαλό των «ερυθρόλευκων».
Όπως φαίνεται, λοιπόν, ο Ανδρούτσος θα συνεχίσει στην ομάδα του Περιστερίου, η οποία εξέφρασε έντονο ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες για την απόκτησή του.
Μένει να φανεί, βέβαια, τις επόμενες ημέρες αν πράγματι ο Έλληνας μεσοεπιθετικός θα πάρει μεταγραφή με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό στον Ατρόμητο.