Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Τραβάει το ενδιαφέρον ο Σολδάνο

Τραβάει το ενδιαφέρον ο Σολδάνο
Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019 - 16:04

Ο Φράνκο Σολδάνο μπορεί να μην έχει «κολλήσει» με τον Ολυμπιακό, όσο θα ήθελε ο ίδιος και ο Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο η αξία του δεν αμφισβητείται. Εξ ου και το ενδιαφέρον των ομάδων, από διάφορα μέρη του πλανήτη, το οποίο έχει τραβήξει ο Αργεντινός επιθετικός.

Συγκεκριμένα, ομάδες από την Αμερική και το MLS, από τα Εμιράτα, αλλά και από την Πορτογαλία και την Ισπανία, ενδιαφέρονται για τον Σολδάνο και φαίνεται ότι έχουν προσεγγίσει τον Ολυμπιακό, για να εξετάσουν τις προσθέσεις του Συλλόγου, για το μέλλον του Αργεντινό.

Από την Πορτογαλία, συγκεκριμένα, ενδιαφέρον για τον νεαρό έχει εκφράσει η Μπράγκα, μία ομάδα η οποία έχει καλή επαφή με τον Ολυμπιακό, σε ό,τι αφορά το «πάρε-δώσε» σε ποδοσφαιριστών. Από την Ισπανία, ο σύλλογος που εξετάζει το ενδεχόμενο να εντάξει τον Σολδάνο στο δυναμικό του, είναι η Ουέσκα.

Μένει να φανεί τι εξελίξεις θα υπάρξουν γύρω από το θέμα του πρώην παίκτη της Ουνιόν Σάντα Φε, ο οποίος είναι πιο πίσω στις επιλογές του Μαρτίνς από τους Ελ Αραμπί, Γκερέρο και Ντουρμισάι.

Διαβάστε επίσης