Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

ΘΥΡΑ 7: «Ποτέ ξανά τραγωδία σαν αυτή στο Μάτι»

ΘΥΡΑ 7: «Ποτέ ξανά τραγωδία σαν αυτή στο Μάτι»
Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019 - 15:56

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν αποδείξει πολλάκις ότι δείχνουν ενδιαφέρον προς τον συνάνθρωπο, ανεξαρτήτως ομάδας και οπαδικών πεποιθήσεων. Πολλές φορές έχουν κοινοποιήσει εκκλήσεις για βοήθεια οπαδών άλλων ομάδων, για συλλογή αίματος, έχουν στείλει περαστικά σε οπαδούς άλλων ομάδων που δίνουν μάχη για τη ζωή τους, απέναντι σε βαριές ασθένειες Ευαισθητοποιούνται με τέτοιου είδους θέματα και δεν το κρύβουν, γιατί το να νοιάζεσαι για τον συνάνθρωπο δείχνει ψυχική δύναμη και κουράγιο και όχι αδυναμία…

Πέρυσι, τέτοια εποχή, η χώρα μας βίωσε μία ανείπωτη τραγωδία, με περισσότερους από 100 νεκρούς. Ο Ολυμπιακός, ο μεγαλύτερος Σύλλογος της χώρας, είχε σταθεί στο πλευρό των πληγέντων, όπως το έκανε και η Θύρα 7, με τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού, να πηγαίνουν αυτοπροσώπως εκεί και να προσφέρουν χείρα βοηθείας και υλικά αγαθά πρώτης ανάγκης.

Ένα χρόνο μετά, μέσω των Social Media και της μοναδικής επίσημης σελίδας της στο Facebook, η Θύρα 7 έστειλε το δικό της μήνυμα. Δεν έχει ξεχάσει εκείνους που χάθηκαν. Δεν έχει λησμονήσει τους νεκρούς από την ασύλληπτη τραγωδία στο Μάτι. Και ζήτησε, με βροντερή φωνή, το πιο απλό και το πιο ανθρώπινο. Τέτοια τραγωδία, να μην συμβεί «ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!».

Διαβάστε επίσης

Χρόνια πολλά «Λέο»!

Χρόνια πολλά «Λέο»!

Δώρο το πρώτο διπλό της σεζόν, θέλει για τα σημερινά του γενέθλια, ο Λεονάρντο Κούτρης!